PÅ VEI HJEM: Kjæresteparet Sofia Vergara og Joe Manganiello på flyplassen i Cabo San Lucas i Mexico mandag ettermiddag, klar for hjemreise etter en romantisk langhelg sammen.  Foto: Stella Pictures
PÅ VEI HJEM: Kjæresteparet Sofia Vergara og Joe Manganiello på flyplassen i Cabo San Lucas i Mexico mandag ettermiddag, klar for hjemreise etter en romantisk langhelg sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

Stjerneparet nøt forelskelsen på eksotisk ferie

Sofia Vergara delte private bilder av seg selv og kjekkaskjæresten Joe Manganiello.

SEOGHØR.NO: Superparet Sofia Vergara (42) og Joe Manganiello (37) har vært sammen siden i sommer, og det nyforelskede paret benytter enhver anledning til å nyte forelskelsen.

Og i anledning Labor Day-langhelgen tok «Modern Family»-skjønnheten og «Magic Mike»-kjekkasen turen til mange Hollywood-stjerners mest yndede feriested, Cabo San Lucas i Mexico.

Turtelduene slappet av på luksusresorten Zoëtry Casa del Mar, der de bodde i en toetasjers Presidential Suite med eget svømmebasseng, skriver UsWeekly.

Selv om de hadde sin egen private suite, delte Sofia ferie-selfies av seg selv og kjæresten på sin WhoSay-profil mandag.

På det ene WhoSay-bildet koser paret seg i et boblebad, der en avslappet Joe har en sigar i munnen mens Sofia ser mot kameraet.

Det andre WhoSay-bildet er tatt mens stjerneparet ligger på stranden, slik at bare Sofias solbrune lår og Joes høyre fot er synlig. Det forelskede paret har utsikt mot en tilsynelatende folketom strand, et azurblått hav og en nesten skyfri, lyseblå himmel.

Det smellvakre paret nøt par-massasje i suiten sin og tilbragte mye tid på stranda, der de slappet av sammen og leste i det varme været, forteller en kilde til UsWeekly.

«True Blood»-kjekkasen er ifølge nettstedet klar til å gå igang med innspillingen av «Magic Mike XXL» etter den romantiske ferieturen, som både han og Sofia sikkert satte stor pris på.

- Du vet, jeg har det bare fantastisk nå. Dette er en spesiell periode i livet mitt, og jeg prøver ikke å gruble for mye over det. Det er noe veldig nytt, så vi får se hva som skjer, fortalte Sofia Vergara til Extra om det ferske forholdet forrige måned.


LES OGSÅ: Hud, hud og mer hud