Chrissy Teigen og John Legend:

Stjerneparet mistet sønnen

Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) lider et ubeskrivelig tap. De mistet akkurat sin sønn.

Det melder Teigen selv på sin Instagram-profil. Teigen delte den nedslående nyheten torsdag.

Hun skrev at sønnen, som fikk navnet Jack, hadde for store komplikasjoner til å overleve.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skriver Teigen i det hjerteskjærende innlegget.

Tidligere denne uka fortalte Teigen på Instagram at hun hadde blitt innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Da sa stjerna at hun hadde blødd i nærmere en hel måned.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

«Til vår Jack: jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg», heter det videre i innlegget.

Videre takker det kjente ekteparet for all støtten de har fått, samtidig som de er takknemlige for at de allerede har de to barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2).

Innlagt på sykehus

Det var i en Instagram-story søndag kveld Teigen meddelte at hun hadde blitt innlagt på sykehus grunnet blødninger fra morkaken.

- Jeg er halvveis gjennom graviditeten og jeg har blødd i snart en måned. Vi snakker altså om mer enn når man bare har menstruasjon. Og ikke som når du bare blør, for det vet jeg er helt normalt. Det var en god del, fortalte hun da, ifølge People.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre sammenlignet Teigen blødningene som at vannkranen bare hadde blitt stående på, og at det på søndag til slutt nådde et punkt der hun aldri stoppet å blø.

Teigen la imidlertid ikke skjul på at situasjonen var vanskelig, siden det ikke var så mye de kunne gjøre.

- Men vi må gjennom dette først. Så ja, det er skummelt. Men det er skummelt på den måten at det ikke er noe man kan gjøre.

Til slutt mistet stjerneparet altså sin kjære Jack.

Det var i august det ble kjent at John Legend og Chrissy Teigen ventet sitt tredje barn.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

I et intervju med Today, gjengitt av blant andre US Weekly, gikk imidlertid «All of Me»-sangeren langt i å antyde at konas graviditet ikke var planlagt.

- Det var en overraskelse. En liten karantene-overraskelse kan man vel si, røpet han, og fortsatte:

- Men vi er veldig spente og takknemlige for alle lykkønskninger vi har fått fra folk over hele verden. Tusen takk.

LES OGSÅ: - Cellegiften virker ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer