Stjerneparet lever fett

Dette tjente Tone og Aksel i fjor.

LEVER GODT: Både Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie økte sine inntekter betraktelig i 2009, og lever godt som et av Norges største stjernepar.  Foto: SCANPIX
LEVER GODT: Både Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie økte sine inntekter betraktelig i 2009, og lever godt som et av Norges største stjernepar. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen Tone Damli Aaberge (22) og skuespillerkjæresten Aksel Hennie (34) har blitt et av Norges heteste stjernepar etter at de offentliggjorde sitt forhold under filmfestivalen i Haugesund i 2009.

Og paret ser ut til å nyte godt av hverandres stjernestatus, både privat og karrieremessig.

Ifølge Skatteetaten økte nemlig både Tone og Aksel deres inntekter betraktelig fra 2008 til 2009.

I 2008 hadde Tone en inntekt på 391.822 kroner, mens i 2009 har denne steget til 577.159 kroner.

Aksel på sin side ser ut til å ha tjent godt på fjorårets «Max Manus»-suksess, og økte sin inntekt fra 625.532 kroner i 2008 til svimlende 1 107 323 kroner i 2009.

Søk i skattelistene på Dinside.no!

I september skrev VG en sak hvor flere PR-eksperter, psykologer og redaktører hevdet at stjernepar, som Tone og Aksel, styrkes av forholdene sine, både økonomisk og privat.

Og ut fra inntektstallene for 2009, ser dette altså ut til å stemme.

- Her har vi en tung kredibel skuespiller som blir sammen med den vakreste jenta i den norske popbransjen. Det er nesten for godt til å være sant. Det gjenspeiles også i interessen fra aviser og ukeblader, sa Magnus S. Rønningen, redaktør i bladet Alfa, til VG i september.

Suksessen til Tone og Aksel har også gjenspeilet seg i parets boliginnvesteringene i høst.

I begynnelsen av september ble det nemlig kjent at kjendisparet hadde kjøpt et luksuriøst townhouse på Frogner til en verdi av hele 13 millioner kroner. 

At Tones inntekt har økt, synes også på popstjernens nye klesstil.

Tidligere denne uken kunne ukebladet Her og Nå nemlig avsløre at «I Love You»-sangerinnen hadde på seg designerklær til nesten 80.000 kroner i løpet av en periode på tre dager. Og sangfuglen har fått smaken på klær fra kjente og dyre merker som Mulberry, Designers Remix Collection, Jimmy Choo og Givenchy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hva i all verden gjør disse to her?