Dakota Johnson og Chris Martin:

Stjerneparet involvert i bilulykke

En 25 år gammel kvinne ble påkjørt av stjernenes bil.

ULYKKE: Stjerneparet Dakota Johnson og Chris Martin var involvert i en bilulykke i New York denne uken, der en 25 år gammel jente ble påkjørt. Foto: NTB Scanpix

ULYKKE: Stjerneparet Dakota Johnson og Chris Martin var involvert i en bilulykke i New York denne uken, der en 25 år gammel jente ble påkjørt. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juni startet ryktene å svirre om at «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29) og Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) hadde gått hver til sitt, etter to år sammen.

De to har holdt en svært lav profil, og bakgrunnen for bruddet skal angivelig ha vært uenighet om familieforøkelse. Det kan imidlertid se ut til at paret har funnet tilbake til hverandre, og de er flere ganger blitt sett sammen de siste ukene.

Tirsdag denne uken ble de observert sammen igjen - denne gangen under alt annet enn romantiske omstendigheter.

Etter et besøk på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon (44), der «Fifty Shades of Grey»-stjernen blant annet snakket om det velkjente mellomrommet mellom tennene sine, var nemlig paret involvert i en bilulykke.

SJÅFØR: Både Dakota og Chris skal ha vært svært behjelpelige etter ulykken. Det var imidlertid sjåføren som kjørte på kvinnen. Foto: NTB Scanpix
SJÅFØR: Både Dakota og Chris skal ha vært svært behjelpelige etter ulykken. Det var imidlertid sjåføren som kjørte på kvinnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjørte på fotgjenger

Chris og Dakota var passasjerer i en sort SUV som var på vei fra Rockefeller Plaza til Union Square i New York da bilen kjørte på en 25 år gammel fotgjenger, skriver RadarOnline.

Det skal kun ha vært snakk om den kvinnelige 25-åringens fot, men både politi og ambulanse var raskt på stedet.

- Fotgjengeren følte smerter i sin høyre fot, og ble fraktet til et nærliggende sykehus, sier en kilde nær politiet i New York, ifølge nettstedet.

PÅKJØRT: Det kvinnelige offeret ble raskt satt inn i en ambulanse, mens Chris snakket med de pårørende. Foto: NTB Scanpix
PÅKJØRT: Det kvinnelige offeret ble raskt satt inn i en ambulanse, mens Chris snakket med de pårørende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Et øyevitne som var på stedet forteller til RadarOnline at sjåføren var uvitende om hva som hadde skjedd, og at vitner måtte dunke på bilen for å få ham til å stoppe.

Både vokalisten og skuespilleren skal umiddelbart ha hoppet ut for å hjelpe offeret og hennes pårørende, og både Chris, Dakota og sjåføren skal ha blitt igjen på stedet til ambulansen hadde kjørt av gårde. Chris' 13 år gamle sønn, Moses, var også med i bilen da ulykken inntraff.

Fjernet mellomrommet

Som nevnt ovenfor, var det etter 29-åringens besøk hos Jimmy Fallon at ulykken skjedde.

Tidligere denne uken ble det nemlig kjent at den amerikanske skuespilleren hadde vært en tur hos tannlegen for å fjerne mellomrommet mellom fortennene sine, til mange fans' store fortvilelse.

Temaet ble derfor tatt opp da hun gjestet det populære talkshowet, og ifølge henne selv skal grunnen for forandringen være fjerningen av en usynlig tannregulering.

- Jeg har hatt en usynlig regulering siden jeg var 13 år, og den var bare limt til baksiden av tennene mine. Jeg har hatt så mye nakkeproblemer i det siste, så kjeveortopeden min bestemte at det ville være en god idé å ta den ut og se om kjeven min utvidet seg.

Det viste seg å være alt som skulle til for at smilet hennes forandret seg.

- Det hjalp meg, og mellomrommet lukket seg av seg selv, forklarte hun.

Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Chris og Dakota nå altså ha funnet tilbake til hverandre, halvannen måned etter det angivelige bruddet.

Det meddelte flere medier nylig, deriblant US Magazine.

Ikke bare er de blitt sett sammen etter ulykkeshendelsen, men de er også blitt observert to ganger i løpet av de siste ukene.

Chris skal blant annet ha fulgt 29-åringen på en filmfest til hennes neste film «Covers» onsdag 31. juli.

Dagen etter ble duoen sett sammen nok en gang - da var Martin med på premierefesten til Johnsons nye film «The Peanut Butter Falcon» som har premiere 9. august.

LES OGSÅ: - Avslører hvorfor mellomrommet ble borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer