Chrissy Teigen og John Legend:

Stjerneparet i sorg

«Takk for at du ga oss hele ditt liv».

MINNES: Denne uken måtte Chrissy Teigen og John Legend ta farvel med deres firbeinte familiemedlem. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB
MINNES: Denne uken måtte Chrissy Teigen og John Legend ta farvel med deres firbeinte familiemedlem. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB Vis mer
Publisert

Sangeren John Legend (42) og modellen Chrissy Teigen (35) er et av Hollywoods mest kjente par, og sistnevnte er kanskje nå til dags best kjent for sin humoristiske tilstedeværelse på appen Twitter.

Den siste tiden har det imidlertid stormet rundt supermodellen, som har mottatt flere mobbeanklager etter at gamle Twitter-meldinger har kommet frem i lyset.

I den anledning tok stjernen til Instagram for å fortelle hvordan den siste tiden har vært en tøff periode for henne. Og på torsdag kunne hun, sammen med sin mann, dele enda en dyster beskjed til fansen.

De har nylig mistet en av sine nærmeste.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på Instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Døde i mine armer»

På deres Instagram deler både Legend og Teigen et hjerteskjærende innlegg, hvor de kan fortelle at deres ti år gamle hund, Pippa, gikk bort for litt siden.

Teigens innlegg viser et bilde sammen med hunden, og under bildet skriver stjernen:

«Vår vakre lille Pippa døde i mine armer for ikke så lenge siden. Hun ble ti. Jeg husker at jeg plukket henne opp i Gainesville og dokumenterte vår tur hjem», og legger til:

«Hun var en frekkas - elsket hennes perlekjede og aksepterte aldri noe dritt fra andre hunder som vi tok inn. Vår vei-hund med Sade, en vei-hund i årevis. Vi elsket henne så mye. Vi elsker deg søte jente. Jeg vet at du gir Puddy helvete der oppe. Takk for at du ga oss hele ditt liv.»

Legend kunne også dele noen ord om sine beste minner med hunden, og bekrefter samtidig hundens sterke personlighet.

«Vi kommer til å savne vår lille Pippa. Dette bildet er henne som lever sitt beste liv: På veien med hennes far iført perler. Vi skaffet henne i nærheten av Gainesville, Florida, så jeg ga henne min beste sør-aksent når jeg snakket for henne», skriver sangeren under bildet, og legger til:

«Hun var smart, fancy og aksepterte ikke noe dritt. Hun ga oss så mye glede i ti år. Vi elsker deg, Pippa.»

«Hjertet mitt verker»

Det er likevel ikke første gangen paret har mistet en av sine hunder.

For to år siden mistet de hunden Puddy, som ifølge paret, skal ha vært gift med deres nylig avdøde franske bulldogg, Pippa.

DØD: Paret mistet hunden Puddy i 2018. Her er de på tur med han i 2010. Foto: BDG/REX/NTB
DØD: Paret mistet hunden Puddy i 2018. Her er de på tur med han i 2010. Foto: BDG/REX/NTB Vis mer

Til Puddys ære delte derfor Teigen et Instagram-innlegg for å hylle sin avdøde hund. Her kunne hun samtidig avsløre at de skaffet hunden i begynnelsen av forholdet.

«Puddy har dratt til hundehimmelen», skrev hun den gang under bildene og fortalte videre at hun og ektemannen fikk bikkja sammen det første året de datet.

«Det er sant som de sier. Vi er hele deres liv, men det er den største skam at de bare kan velsigne oss en kort periode i vårt», fortsatte hun, og la til:

«Hjertet mitt verker, tusen takk for alt, absolutt alt»

KJENDISHUNDENE: Kjendisene er som folk flest; de elsker dyrene sine. Her er noen av dem som gjør det lille (!) ekstra for sine firbeinte venner. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er så åpne og frie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer