Joe Jonas og Sophie Turner:

Stjerneparet i sorg etter dødsulykke

I dyp sorg etter dramatisk ulykke på Manhattan.

PÅ LUFTETUR: Joe Jonas og Sophie Turner opplevde alle hundeeieres store mareritt denne uka. Her er de på luftetur med den ene hunden deres i september 2017. Foto: NTB Scanpix
PÅ LUFTETUR: Joe Jonas og Sophie Turner opplevde alle hundeeieres store mareritt denne uka. Her er de på luftetur med den ene hunden deres i september 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har ikke gått mer enn en knapp måned siden stjerneparet Joe Jonas (29) og Sophie Turner (23) giftet seg i en storslått seremoni i Sør-Frankrike. Det var Jonas Brothers-sangeren og «Game of Thrones»-skuespillerens andre bryllup, etter at de formelt ble mann og kone i Los Angeles i mai.

En rekke celebre navn sto på gjestelista - deriblant brudgommens bror Nick Jonas (26) og hans skuespillerkone Priyanka Chopra (37). Siden bryllupet sto på et fransk slott i naturskjønne omgivelser i slutten av juni, har Jonas og Turner også rukket å være bryllupsreise i det eksotiske øyriket Maldivene.

For ikke lenge siden kom det nygifte paret imidlertid tilbake til New York - og hjem til sine to kjære hunder Waldo og Picasso. Hjemkosten skulle imidlertid bli alt enn et hyggelig gjensyn.

PÅ TUR: Superparet har to hunder. Nå er den ene død etter en ulykke i New York. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR: Superparet har to hunder. Nå er den ene død etter en ulykke i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Page Six ble nemlig en av stjerneparets hunder påkjørt og drept av en bil i New York denne uken.

I dyp sorg

En av Joe Jonas' representanter forteller til underholdningsnettstedet TMZ at den tragiske ulykken skjedde på onsdag, da en av parets hundepassere skulle gå en tur med parets hund på Lower East Side på Manhattan.

Det populære paret har begge en stor forkjærlighet for hunder, og eier de to hundene Waldo og Picasso. Det skal altså være hunden Waldo som er døde i den dramatiske bilulykken i New York.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Ifølge TMZ skal hunden ha vært i bånd, men båndet ble brutt av etter et sammenstøt med en fotgjenger. Representanten omtaler det som en fryktelig ulykke, og paret skal nå være svært preget av det plutselige dødsfallet.

I ÅR: Her er Sophie Turner med en av hundene tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
I ÅR: Her er Sophie Turner med en av hundene tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret skal være i dyp sorg etter tapet av den lille krabaten, og også sjokkert over den dramatiske ulykken. Ifølge parets representant skal de ha tatt dødsbudskapet så tungt at de ble nødt til å oppsøke en terapeut etter ulykken.

Det svært kjente paret fikk hunden Waldo i april 2018, som er av rasen Alaskan klee kai, som er en type spisshund. De hadde opprinnelig adoptert Waldos bror, Porky først, men bestemte seg senere for også å ta Waldo inn i varmen.

Hadde egen Instagram-konto

Det er liten tvil om at det berømte paret var svært glad i det pelskledde dyret - Waldo hadde til og med sin egen konto på Instagram med over 45 000 følgere.

Flere ganger har Jonas satt ord på sitt tette forhold til hundene, og i desember i fjor fortalte han blant annet at begge hundene hadde pass, og at de har fløyet masse internasjonalt - noe som kanskje ikke er så rart når man har to superstjerner som eiere.

KJENDISHUNDENE: Kjendisene er som folk flest; de elsker dyrene sine. Her er noen av dem som gjør det lille (!) ekstra for sine firbeinte venner. Video: Rød Løper Vis mer

- De er de vakreste hundene jeg noensinne har møtt, sa Jonas til Today den gang, og beskrev samtidig de to hundenes ulike personligheter:

- Porky er en gærning, en skikkelig villmann. Og Waldo er veldig sjenert.

Den sistnevnte hunden hadde som allerede nevnt sin egen Instagram-konto, og han stilte til og med opp på en fotoshoot i underholdningsmagasinet People i november i fjor - sammen med sin berømte hundeeier.

- Å ta vare på disse hundene har vært så fantastisk. I New York er det så flott, det er mange hunder og fantastiske hundeparker, så de elsker det. Jeg elsker det. Det føles absolutt som hjemme når jeg kommer tilbake etter turné og ser de to hundene, de gjør meg så glad. De roer meg ned, sa Joe Jonas til Today i desember 2018.

LES OGSÅ: Venninnens rørende gest: - Siste stedet vi var sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer