Chrissy Teigen:

Stjerneparet i jordskjelvdrama på Bali

Chrissy Teigen er tydelig bekymret.

REDD: Chrissy Teigen og John Legend er på ferie på Bali. Søndag tok idyllen brått slutt. Foto: NTB Scanpix
REDD: Chrissy Teigen og John Legend er på ferie på Bali. Søndag tok idyllen brått slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den siste uken har Chrissy Teigen (32) og John Legend (39) vært på eksotisk ferie på Bali med barna sine, Luna (2) og Miles (2 mnd).

På sin Instagram-profil har Chrissy delt flere blinkskudd fra ferien med sine 19,4 millioner følgere, og det ser tilsynelatende ut til at de storkoser seg.

- Skremt

Søndag formiddag endret imidlertid idyllen seg raskt, da Bali ble rammet av et kraftig jordskjelv. Jordskjelvet ble målt til en styrke på syv og har rammet ferieøya Lombok i Indonesia, skriver Dagbladet.

Chrissy tok til Twitter i lys av hendelsen som hun og familien ble vitne til, og det er tydelig at er svært ubehagelig. I en rekke Twitter-meldinger uttrykker stjernen sin redsel og påpeker flere etterskjelv.

- Å, herre. Vi står på stylter. Det føltes som en berg og dalbane. 15 solide sekunder med «fyyyy fader, dette skjer». Jeg er fremdeles skremt, eller så er det disse små skjelvene som ikke stopper. Jeg prøver å forholde meg normal her, skriver hun videre.

- Enda et. Å herregud.

Lombok ligger like ved ferieøya Bali og er et populært mål for ryggsekkturister. For bare en uke siden omkom 17 personer i et annet jordskjelv på den samme øya. Det hadde en styrke på 6,4. Da ble også over 1000 bygninger helt eller delvis ødelagt, melder NTB.

Småbarnsforeldre

Frem til i dag, søndag, har den lille familien på fire storkost seg i eksotiske omgivelser. For bare to måneder siden ble Chrissy og John foreldre for andre gang, da sønnen Miles kom til verden.

my girl

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Det å ha to små barn rundt en hele døgnet kan være strevsomt, spesielt når begge er små og konkurrerer om foreldrenes oppmerksomhet.

Norskættede Chrissy virker derimot å ta det hele med knusende ro. På humoristisk vis, et kjennetegn hun har fått de siste årene, viste hun at det går helt fint å ha to små samtidig.

Det var på Instagram at 32-åringen har lagt ut et bilde, som hun senere ble hyllet for. Hun lå toppløs på en solseng mens hun ammet vesle Miles, samtidig som Luna stod ved siden av i pysen sin.

Selv om Luna for lengst er ferdig med å bli ammet, var begge brystene til modellen opptatt på bildet. Det fordi hun hadde sagt seg villig til å amme dukken til datteren, som forsøkte å dekke sin ammende mor med et pledd.

«Luna får meg til å mate babydukken, så jeg har visst tvillinger nå», skrev hun tilhørende bilde.

Det skulle ikke ta lang tid før bildet begynte å spre seg som ild i tørt gress. Hittil har bildet fått over tre millioner likerklikk, og tusenvis av positive kommentarer. I tillegg har Facebook-grupper for nye mødre og ammende kvinner også delt bildet, der det genererer like positiv respons.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Fikk en gutt

Det var ikke overraskende at kjendisparet fikk en sønn. Det røpet de nemlig allerede i januar.

- Jeg får en gutt til våren, og jeg kan fortelle deg at det er i juni, delte Chrissy da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contactmusic.com.

Videre innrømmet den vordende moren at hun slet med å finne guttenavn hun liker.

- Guttenavn er skikkelig vanskelig. Og jeg tviler på at han får et mellomnavn, for vi klarer ikke engang å finne et fornavn til ham.

I dag heter den vakre gutten Miles Theodore.

LES OGSÅ: Fikk Twitter-kjeft etter dette bildet