Kristen Stewart og Stella Maxwell:

Stjerneparet har tatt forholdet et skritt videre

- De har flyttet sammen.

BOR SAMMEN: Supermodellen og skuespilleren satser på kjærligheten. Foto: NTB Scanpix.
BOR SAMMEN: Supermodellen og skuespilleren satser på kjærligheten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ett år siden Hollywood-stjernen Kristen Stewart (27) for første gang ble koblet til supermodellen Stella Maxwell (26).

Duoen ble observert da de forlot Met-gallaen sammen i mai i fjor, og ifølge nettavisen Mirror forlot de også etterfesten sammen senere på kvelden.

«Twilight»-skuespilleren var på den tid kjæreste med den franske sangeren Soko (31), men bare få dager etter festnatten med Maxwell bekreftet Stewart at forholdet til Soko var over.

Nå, etter fem måneder som par, skal Kristen og Stella ha tatt forholdet et skritt videre, melder Us Weekly.

- De har flyttet sammen, avslører en venn av duoen til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Duoen prøver å holde en lav profil i media og verner godt om privatlivet sitt. Her er de fotografert etter et spa-opphold i Los Angeles i januar. Foto: NTB Scanpix.
FORELSKET: Duoen prøver å holde en lav profil i media og verner godt om privatlivet sitt. Her er de fotografert etter et spa-opphold i Los Angeles i januar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det skal være «Victoria's Secret»-modellen som har flyttet inn i leiligheten til Stewart i det koselige området Los Feliz i Los Angeles. Likevel har hun beholdt sin egen leilighet i New York også, ifølge kilden.

HÅND I HÅND: Miley og Stella avbildet sammen på vei ut fra den hippe restauranten Nobu i Malibu i juli 2015. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Miley og Stella avbildet sammen på vei ut fra den hippe restauranten Nobu i Malibu i juli 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist måned festet kjæresteparet på musikkfestivalen Coachella sammen med en gruppe venner, og fire dager senere besøkte Maxwell Stewart i New Orleans hvor hun spiller inn thrilleren «Underwater».

- De har begge veldig hektiske jobber, men prøver å være sammen så mye de kan. Kristen liker henne utrolig godt, forteller stjernenes venn videre til nettstedet.

Ingen av de to jentene har foreløpig kommentert romanse, men i fjor høst åpnet 26-åringen seg om legningen sin for første gang.

- Jeg skammer meg ikke og jeg er ikke forvirret. Ting har forandret seg. Ikke bare med meg. Nå har vi virkelig lov til å oppmuntre denne nye aksepten og det er fantastisk, fortalte hun til Elle den gang.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE: Robert Pattinson og Kristen Stewart var et par fra 2008 til 2012. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Robert Pattinson og Kristen Stewart var et par fra 2008 til 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskapsskandale

Mens Stella tidligere har datet popstjernen Miley Cyrus (24), så har Kristen vært kjæreste med spesialeffekt-produsenten Alicia Cargile og skuespiller-kollegaen Robert Pattinson (30).

I mange år var Kristen og Robert et av Hollywoods heteste par. Duoen hadde hovedrollene i den suksessfull «Twilight»-sagaen,

Sommeren 2012 kom sjokknyheten om at Stewart hadde hatt en affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (46), bak kjæresten Robert Pattinsons rygg.

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (38) gikk raskt i tusen knas.

Til tross for det store sviket ga Pattinson forholdet og Stewart en ny sjanse, men i mai året etter ble det slutt for godt.

Etter bruddet har Hollywood-stjernen kun datet jenter.

SKANDALE: Kristen Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders da hun var i et forhold med Robert Pattinson. Foto: NTB Scanpix
SKANDALE: Kristen Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders da hun var i et forhold med Robert Pattinson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kelly Osbourne har falt for rockestjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer