David og Victoria Beckham:

Stjerneparet har kjøpt verdens dyreste leilighet

David og Victoria Beckham har kjøpt en takleilighet til 387 millioner norske kroner i Miami.

PUNGET UT: Stjerneparet David og Victoria Beckham har gått til innkjøp av en takleilighet i den eksklusive skyskraperen Scorpion i Miami. Ifølge den spanske avisen Marca er leiligheten den dyreste i hele verden. Foto: NTB Scanpix
PUNGET UT: Stjerneparet David og Victoria Beckham har gått til innkjøp av en takleilighet i den eksklusive skyskraperen Scorpion i Miami. Ifølge den spanske avisen Marca er leiligheten den dyreste i hele verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at stjerneparet David (44) og Victoria Beckham (45) har tjent seg søkkrike på sine karrierer som henholdsvis fotballspiller og klesdesigner, og ekteparet er ikke ukjente med å kjøpe ekstravagante gaver til hverandre, i form av gull, hus og luksusbiler.

Paret har de fire barna Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) og Harper Seven (8) sammen, og i 2018 fortalte David at de med årene har blitt nødt til å begrense luksusgavene til hverandre for at barna deres skal stå i sentrum.

- Vi pleide å være veldig ekstravagante med ting vi kjøpte til hverandre. Men nå må vi åpenbart snu på krona, fordi vi har så mange barn, sa superstjernen - muligens med en spøkefull tone i et intervju med ES Magazine, ifølge The Standard.

Luksusleilighet

Nå ser det derimot ut til at tankegangen har endret seg, ettersom stjerneparet har gått til innkjøp av en luksuriøs takleilighet i Miami. Det skriver spanske Marca.

Ifølge avisen er leiligheten den dyreste i verden, og stjerneparet skal, ifølge The Sun, ha punget ut hele 36 millioner pund for leiligheten. Det tilsvarer i overkant av 387 millioner norske kroner.

Det er ikke hvilken som helst leilighet Beckham-paret har gått til innkjøp av. Den befinner seg nemlig på en av Miamis mest spektakulære eiendommer - en eksklusiv, nybygget skyskraper som går under navnet Scorpion.

TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Scanpix
TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bygningen er designet av arkitekten Zaha Hadid, og inneholder alt man måtte ønske for en svært behagelig hverdag - som et basseng på taket, spa, juicebar og frisørsalong, samt et treningssenter. Bygningen, som sto ferdig i forrige måned, har også en egen landingsplass for helikopter.

Den enorme bygningen går over 62 etasjer og er over 200 meter høy - med havutsikt og store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. At man må ha en god inntekt for å kunne bosette seg der, er det ingen tvil om.

Ifølge The Sun starter leilighetsprisene på 53 millioner norske kroner og går helt opp til drøye 430 millioner kroner.

Stjerneparet har lenge vært på utkikk etter en ny bolig i storbyen, ettersom David Beckham kommer til å tilbringe store deler av tiden der med den nye fotballklubben sin, Inter Miami. Det var i februar i fjor det ble kjent at 44-åringen hadde fått tillatelse av det amerikanske fotballforbundet til å starte opp sitt eget fotballag i Miami, i Florida.

Under en pressekonferanse fortalte Beckham at han hadde familiens fulle støtte, og at kona samt deres fire barn skal besøke ham så ofte det lar seg gjøre. Fotballklubben gjør for øvrig sin store debut i 2020.

Gjort det stort innen eiendom

Penthouseleiligheten i Miami kommer i rekken av flere huskjøp.

Stjerneparet har blant annet et hjem i London og et i Cotswolds, og nylig solgte de huset sitt i Los Angeles med en gevinst på nesten 323 millioner kroner, ifølge The Sun.

Ifølge Daily Mail avslørte Alison Boshoff hvor mye stjerneparet har tjent på eiendomsmarkedet opp gjennom årene. Her er noen av dem:

I en alder av 21 år kjøpte den tidligere fotballstjernen et hus i Manchester til 1,6 millioner kroner. Den gang flyttet han inn med sin daværende kjæreste, Krista Kemp, men etter at han fant kjærligheten med Spice Girls-stjernen Victoria Beckham i 1997, flyttet de sammen i samme hus.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Huset skal ha blitt solgt i 1999 for i overkant av to millioner norske kroner, og paret satt igjen med en fortjeneste på 430 000 kroner, ifølge den britiske tabloidavisen.

Etter at paret flyttet fra Manchester gikk de til innkjøp av et hus i Alderley Edge i Cheshire. Paret stilte den gang opp til en photoshoot med OK! Magazine hvor de stolt poserte i huset sitt, ifølge The Sun. Victoria og David tilbrakte fire år i huset før de bestemte seg for å selge det i 2002.

Huset ble den gang solgt for 6,4 millioner kroner, og stjerneparet satt igjen med en fortjeneste på tre millioner kroner.

ALDERLEY EDGE: I dette huset tilbrakte stjerneparet fire år av lviet sitt. Huset ble solgt for over seks millioner kroner og ga ekteparet en fortjeneste på tre millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
ALDERLEY EDGE: I dette huset tilbrakte stjerneparet fire år av lviet sitt. Huset ble solgt for over seks millioner kroner og ga ekteparet en fortjeneste på tre millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

God gevinst

Etter at Victoria ble gravid med sønnen Romeo, besluttet ekteparet å flytte til en ombygget låve i samme område. Det karakteristiske huset inneholder fem soverom, og hadde et eget treningsrom samt et innendørsbasseng. Paret bodde i huset i bare to år før de bestemte seg for å flytte - nok en gang.

Eiendommen ble solgt for 18 millioner med en fortjeneste på 5,3 millioner kroner.

OMBYGGET LÅVE: Her tilbrakte Beckham-paret to år av livet sitt. Huset inneholdt blant annet et innendørsbasseng. Foto: NTB Scanpix
OMBYGGET LÅVE: Her tilbrakte Beckham-paret to år av livet sitt. Huset inneholdt blant annet et innendørsbasseng. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I flere år eide også stjerneparet et herskapelig hus i Hertfordshire, som de gikk til innkjøp av i 1999.

Huset ble i sin tid døpt til Beckingham Palace av britisk presse, og inneholdt blant annet syv soverom. David og Victoria bestemte seg for å selge den eiendommen i 2015 for drøye 120 millioner, med en gevinst på elleville 90 millioner kroner.

BECKINGHAM PALACE: Denn storslåtte herregården ble solgt for drøtye 120 millioner kroner i 1999. Foto: NTB Scanpix
BECKINGHAM PALACE: Denn storslåtte herregården ble solgt for drøtye 120 millioner kroner i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at David avsluttet fotballkarrieren i Los Angeles, begynte ekteparet å se etter en bolig i London. Etter å ha finkjemmet byen for eksklusive eiendommer, falt de til slutt for en villa i Londons rådyre Holland Park-område, der de bor i den dag i dag.

Ifølge Daily Mail kostet herligheten 400 millioner kroner, og inneholder åtte soverom, lekerom, treningsrom, et spaområde og flere walk-in closet.

LUKSUSHJEM: Her bor Beckham-familien i fasjonable Holland Park. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSHJEM: Her bor Beckham-familien i fasjonable Holland Park. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Møtte Beckham i London: – Faen ikke fred å få

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer