Brudd for Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Stjerneparet har gjort det slutt

Miley Cyrus og Liam Hemsworth går hver til sitt.

BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått hver til sitt, melder en representant for Cyrus. Foto: Michael Buckner/Variety/REX
BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått hver til sitt, melder en representant for Cyrus. Foto: Michael Buckner/Variety/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har gått hver til sitt, det bekrefter en av førstnevntes representanter overfor magasinet People.

Det betyr at duoen går fra hverandre etter åtte måneders ekteskap. Miley og Liam giftet seg i desember i fjor.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sier representanten til People.

Nå skal de satse på «seg selv og karrieren», forteller hun videre. Liam er skuespiller, mens Miley er både skuespiller og artist.

Av og på-kjærester

Ryktene om bruddet skal ha oppstått allerede forrige helg, da sangeren skal ha postet bilder på sosiale medier der hun ikke hadde gifteringen på.

De to har vært av-og på-kjærester i en årrekke, men valgte altså å smis i hymens lenker først i desember 2018. Ekteskapsinngåelsen ble kjent for omverdenen da sangeren, to dager etter julaften, delte et innlegg på Instagram der hun omfavnet og kysset kjæresten, ikledd det som så ut som en brudekjole.

Bryllupsseremonien deres var privat og ble holdt hjemme i Franklin i Tennessee. Ifølge en kilde var dagen «absolutt perfekt».

I midten av januar brøt 26-åringen tausheten for første gang siden bryllupet, da hun i anledning Liams bursdag delte en romantisk kjærlighetshyllest til ham på Instagram.

Siden har også Liam måttet snakke offentlig om det hemmelige bryllupet, men det er ingen av de to som hadde gitt et utdypende intervju - før i mars.

I marsutgaven av magasinet Vanity Fair prydet nemlig Miley forsiden, og i et dyptgående intervju åpnet sangeren blant annet opp om hvorfor hun og Liam bestemte seg for å gifte seg - til tross for at de i utgangspunktet ikke følte et behov for å bli mann og kone

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Mistet huset

Sangstjernen fortalte i intervjuet at bryllupet kom som følge av at duoen mistet sitt felles hjem i de tragiske skogbrannene i California i november.

- Når du opplever noe som det vi opplevde sammen, er det som lim. Det er som at vi er de eneste i verden som kan forstå, sa Miley til Vanity Fair.

Huset duoen mistet lå i Malibu, og Liam hadde bodd der i noen år før Miley omsider flyttet inn. Da brannen kom, var hun i Sør-Afrika på jobb. Liam var hjemme, og evakuerte dyrene. Alle andre eiendeler gikk tapt.

BRUDD: Etter åtte måneders ekteskap er forholdet mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus nå over. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter åtte måneders ekteskap er forholdet mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus nå over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

26-åringen avslørte i intervjuet at de hadde planer om å bygge et nytt hus sammen.

- Jeg kommer aldri til å komme over at alle minnene, bildene og tingene jeg elsket er borte. Men ved å oppleve noe som dette finner jeg meg selv mer tilkoblet til det å være et menneske igjen

Forlovet to ganger

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

MØTTES UNDER OPPTAK: Liam Hemsworth og Miley Cyrus fant tonen under dramafilmen «The Last Song» i 2009. Her avbildet i 2010 under verdenspremieren av filmen i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
MØTTES UNDER OPPTAK: Liam Hemsworth og Miley Cyrus fant tonen under dramafilmen «The Last Song» i 2009. Her avbildet i 2010 under verdenspremieren av filmen i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjerna, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Setter fart på romanseryktene med ny mann etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer