Brudd for Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Stjerneparet har gjort det slutt

Miley Cyrus og Liam Hemsworth går hver til sitt.

BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått hver til sitt, melder en representant for Cyrus. Foto: Michael Buckner/Variety/REX
BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått hver til sitt, melder en representant for Cyrus. Foto: Michael Buckner/Variety/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har gått hver til sitt, det bekrefter en av førstnevntes representanter overfor magasinet People.

Det betyr at duoen går fra hverandre etter åtte måneders ekteskap. Miley og Liam giftet seg i desember i fjor.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sier representanten til People.

Nå skal de satse på «seg selv og karrieren», forteller hun videre. Liam er skuespiller, mens Miley er både skuespiller og artist.

Av og på-kjærester

Ryktene om bruddet skal ha oppstått allerede forrige helg, da sangeren skal ha postet bilder på sosiale medier der hun ikke hadde gifteringen på.

De to har vært av-og på-kjærester i en årrekke, men valgte altså å smis i hymens lenker først i desember 2018. Ekteskapsinngåelsen ble kjent for omverdenen da sangeren, to dager etter julaften, delte et innlegg på Instagram der hun omfavnet og kysset kjæresten, ikledd det som så ut som en brudekjole.

Bryllupsseremonien deres var privat og ble holdt hjemme i Franklin i Tennessee. Ifølge en kilde var dagen «absolutt perfekt».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer