PAUSE: Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham har vært sammen i tre år, men paret tar nå en pause fra hverandre.  Foto: All Over Press
PAUSE: Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham har vært sammen i tre år, men paret tar nå en pause fra hverandre. Foto: All Over PressVis mer

Stjerneparet har gått fra hverandre

- De har ikke hatt det bra, og det har vært mye krangling.

SEOGHØR.NO: Rosie Huntington-Whiteley (26) - kjent som supermodell og skuespiller i filmen «Transformers: Dark of the moon» fra 2011 -   er for tiden på ferie med venninnene i Ibiza uten skuespillerkjæresten Jason Statham (45).

Nå melder den britiske avisen Daily Mail at superparet tar en pause fra hverandre.

Forrige søndag dro Victoria Secret-modellen til Ibiza der hun fester med gode venner og har delt flere bilder på Twitter og Instagram. Modellen bruker dagene til å sole sin smekre kropp og har lagt ut flere partybilder, blant annet med kjendis-DJ Calvin Harris. 

- Det er ingen tredjeperson involvert. De elsker hverandre veldig mye, men vil ikke kommentere ryktene fordi de håper å kunne fikse forholdet, sier en kilde til avisen.

Rosie og Jason har vært sammen i tre år og det gikk lenge rykter om at «Expendables»-stjernen planla å fri til kjæresten, men alle kranglene skal ha fått Statham til å ombestemme seg. Aldersforskjellen på 19 år skal også ha vært et problem.

Det skapte også splid i forholdet da Statham ble fotografert ute sammen med en gruppe ukjente kvinner i juni.

Nå tilbringer de tid fra hverandre for å tenke. 

-  De har ikke hatt det bra, og det har vært mye krangling, fortsetter kilden.

Snakket om forholdet
Nyheten om at paret tar en pause kommer kort tid etter at Rosie ga et intervju til magasinet Elle der hun snakker om sitt stabile forhold.  

- Mange modeller er i seriøse forhold for å få stabilitet. Ikke alltid med gode menn, men det gir dem noen å komme hjem til, sier hun og utdyper; 

- Det er slik jeg ser mitt forhold. Vel, jeg ser det på mange måter, men det vakreste er at jeg føler meg hjemme uansett hvor jeg er i verden på grunn av ham. 

I et annet intervju hevdet modellen at aldersforskjellen var en fordel og ikke en ulempe. 

- Jeg er ikke interessert i å være sammen med gutter, jeg har all den mannen jeg trenger. Hans kunnskap og styrke er inspirerende og attraktivt, og det kommer når en mann har levd en stund.  

Paret begynte å date hverandre sommeren 2010 og viste seg offentlig sammen for første gang på Coachella-festivalen samme året.  

LES OGSÅ: Dette er verdens hotteste bikinikropper