Stjerneparet har brutt forlovelsen

Nå er Emma Roberts singel igjen.

OVER OG UT: Etter halvannet år som forlovet har skuespillerparet Emma Roberts og Evan Peters gått hvert til sitt, hevder amerikansk nettsted. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Etter halvannet år som forlovet har skuespillerparet Emma Roberts og Evan Peters gått hvert til sitt, hevder amerikansk nettsted. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nesten halvannet år etter at forlovelsesnyheten mellom skuespillerparet Emma Roberts (24) og Evan Peters (28) - som spiller mot hverandre i TV-serien «American Horror Story» - ble kjent, er forlovelsen brutt.

Det er nettstedet Just Jared som skrev om bruddet først. Ifølge en kilde nær paret har de to beholdt vennskapet:

Etter tre år sammen hadde de vokst fra hverandre. De har så mange fantastiske minner sammen, men til slutt klarte de rett og slett ikke å få ting til å fungere lenger. Bruddet er vennskapelig, og de er fremdeles venner!, sier kilden til nettstedet.

Begynte å date etter filminnspilling

Duoen møttes da de spilte inn komedien «Adult World» i 2012, men det tok tid før det oppsto romantiske følelser mellom dem.

- Vi møttes på filmen. Alle trodde vi datet mens vi spilte den inn, men det gjorde vi ikke. Det skjedde først lenge etter, har Julia Roberts' niese tidligere uttalt, ifølge PerezHilton.com.

Saken fortsetter under bildet

BERØMT TANTE: Det er ingen ringere enn Hollywood-stjernen Julia Roberts som er Emmas tante. Er er de to fotografert på en filmpremiere i Los Angeles i 2010. Foto: NTB Scanpix
BERØMT TANTE: Det er ingen ringere enn Hollywood-stjernen Julia Roberts som er Emmas tante. Er er de to fotografert på en filmpremiere i Los Angeles i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var faktisk helt sikker på at vi skulle begynne å date da vi var på settet sammen, og flørtet masse med ham. Men det så ut som om jeg hadde fått noe i øyet i stedet. Han snakket ikke til meg gjennom hele filmen. Han synes jeg var så rar, avslørte hun.

De to har vært kjærester siden 2012, og frieriet fant sted under julehøytiden i fjor.

Men nå er altså både Emma og Evan to single Hollywood-skuespillere...

LES OGSÅ: Slik holder Emma Roberts seg i form

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer