Cara Delevingne og Ashley Benson:

- Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet

Ga hverandre sine ja i seremoni til 2500 kroner.

<strong>ENDELIG GIFT:</strong> Cara Delevingne og Ashley Benson skal ha giftet seg i en Elvis-inspirert seremoni i Las Vegas nylig. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG GIFT: Cara Delevingne og Ashley Benson skal ha giftet seg i en Elvis-inspirert seremoni i Las Vegas nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har gått fort i svingene i forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne (26) og skuespillerkjæresten Ashley Benson (29). Det ble spekulert på om at de to var kjærester i et helt år før de endelig gikk ut og bekreftet romanseryktene tidligere i sommer.

Det skjedde i juni, da Delevingne delte et videoklipp på Instagram hvor man kunne se henne og Benson kysse. Kort tid etter - i juli i år - begynte også ryktene om en forlovelse å svirre. Paret ble nemlig observert på ferie i St. Tropez i Frankrike sammen - med skinnende nye ringer på fingrene sine.

Og nå - en knapp måned etter at forlovelsen mellom de to kvinnene ble kjent, har de tatt forholdet et skritt videre og giftet seg. Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant The Sun.

Ifølge den britiske avisen skal «Pretty Little Liars»-stjernen og den britiske supermodellen ha giftet seg i en liten seremoni i et kapell i storbyen Las Vegas i USA.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Elvis-tema

Ifølge avisens kilder skal paret ha hatt den store rockestjernen Elvis Presley som tema for bryllupet - og paret skal etter sigende bare ha betalt 245 dollar for bryllupsseremonien som skal ha foregått i all hemmelighet.

Stjerneparet ga hverandre sine «ja » foran en Elvis-imitator, og etter seremonien skal de ha blitt kjørt av gårde i en tradisjonell Cadillac. Det er ingen tvil om at det var et svært intimt og privat bryllup. Ifølge The Sun skal det kun ha vært en håndfull gjester til stede - deriblant stjerneskuespilleren Charlize Theron (43), Joe Jonas (29) og kona Sophie Turner (23).

Bryllupsseremonien foregikk i Little Vegas Chapel i Las Vegas Boulevard.

<strong>STJERNEPAR:</strong> Ashley Benson og Cara Delevingne har ifølge The Sun giftet seg. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Ashley Benson og Cara Delevingne har ifølge The Sun giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to brudene gikk begge for utradisjonelle klesvalg - og giftet seg i kun svarte farger. Benson var også keldd i høye hæler og bar en vakker brudebukett.

- De var sikre på hva de gjorde, og veldig sikre på hva de betyr for hverandre, sier eieren av kapellet, Michael Kelly til The Sun.

- De hadde de største smilene. Du kan se at de var seriøse med hva de holdt på med, og de hadde det så gøy. De ville ha det enkelt og stille, fortsetter Kelly.

Etter bryllupet skal Benson og Delevingne ha kjørt tilbake til hotellet de bodde på og feiret kjærligheten med en fest.

Paret har selv ikke kommentert bryllupsnyheten.

Vis mer

Forlovet seg i Frankrike

Bryllupsnyheten kommer som nevnt bare en knapp måned etter at paret forlovet seg på ferie i Frankrike i juli i år. Forlovelsen ble annonsert bare uker etter at Delevingne og Benson hadde bekreftet forholdet etter Pride-markeringen i slutten av juni.

Da delte supermodellen et innlegg der de to råkliner på Instagram, noe flere tolket som en bekreftelse på forholdet.

<strong>KLINER TIL:</strong> Benson og Delevingne ble koblet til hverandre lenge før de bekreftet forholdet. Foto: NTB Scanpix
KLINER TIL: Benson og Delevingne ble koblet til hverandre lenge før de bekreftet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var da hun ble spurt om hvorfor hun valgte å dele det hete klippet i sosiale medier at Cara røpet at hun og Ashley har vært et par i et år allerede.

- Det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke. Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke, sa hun om videoklippet under TrevorLIVE-gallaen i juni, ifølge People.

<strong>I PARIS:</strong> Her er paret sammen i Paris tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
I PARIS: Her er paret sammen i Paris tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bare uker senere ble paret sett sammen på ferie i Saint Tropez i Frankrike, der de ble observert med nye ringer på ringfingrene sine.

De nye ringene fikk Twitter til å koke, og fansen ble den gang overbevist om at duoen planla bryllup - noe som altså nå skal vise seg å være riktig.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer