Beyoncé og Jay Z:

- Stjerneparet fornyer ekteskapsløftene

Beyoncé og Jay Z vil satse fullt og helt på familien.

GIFT: Beyoncé og Jay Z giftet seg i 2008. Nå vil stjerneparet fornye ekteskapsløftene. Foto: AP / NTB Scanpix
GIFT: Beyoncé og Jay Z giftet seg i 2008. Nå vil stjerneparet fornye ekteskapsløftene. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I juni kom den gledelige nyheten om at den verdensberømte artisten Beyoncé (35) og rapkongen Jay Z (47) hadde blitt foreldre til tvillinger.

Til tross for den glade familieforøkelsen, legger ikke paret skjul på at de har gått gjennom noen trøblete perioder den siste tiden.

Nå kan det derimot se ut til at lykken er på topp for de nybakte foreldrene. Paret giftet seg i 2008, men nå skal superstjernene fornye ekteskapsløftene. Dette skriver en rekke utenlandske medier, deriblant Contact Music.

Vil fokusere på familien

En kilde nær stjerneparet forteller at ekteskapsløftene skal fornyes foran parets tre parn, Blue Ivy (5) og tvillingene Sir og Rumi (1 mnd).

– Etter å ha gått gjennom noen harde år, planlegger de å fornye løftene sine senere i sommer, foran deres tre barn og ti nære venner, forklarer kilden.

Bakgrunnen for parets valg skal ha vært et ønske om å starte på nytt.

Saken fortsetter under bildet.

TRE BARN: Beyoncé og Jay Z sammen med datteren Blue Ivy i 2014. Nå hra den lille jenta blitt storesøster, og stjerneparet er blitt trebarnsforeldre. Foto: Reuters / NTB Scanpix
TRE BARN: Beyoncé og Jay Z sammen med datteren Blue Ivy i 2014. Nå hra den lille jenta blitt storesøster, og stjerneparet er blitt trebarnsforeldre. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

– Beyoncé ønsker å starte på det rene og gjenforene familien. De har hatt noen seriøse og vanskelig situasjoner, men de har kommet seg gjennom det, legger kilden til.

De to verdensstjernene har begge suksessrike karrierer, men nå kan det imidlertid se ut til at paret ønsker å ta en pause fra artistkarrieren for å satse fullt og helt på familien

En kilde forklarer til Look Magazine at begge er bevisste på hva karrieren har påført ekteskapet, og nå skal den lille familien på fem reise på Jay Zs turné sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

«KOMMER ALDRI»: Som del av PR-kampanjen i forkant av samturneen til ekteparet Jay Z og Beyoncé «On The Run», offentliggjorde paret lørdag en stjernespekket filmtrailer med seg selv i hovedrollene. Video: JAY Z's Life+Times Vis mer

Jay Z har nylig uttalt at ekteskapet til popdronningen ikke er basert på 100 prosent ærlighet.

Tidligere i sommer slapp Jay-Z sitt trettende studioalbum, «4:44», der han for første gang tok bladet fra munnen om utroskapsanklagene som har svirret rundt ham.

Observante lyttere la raskt merke til at flere av låtene inneholder tydelige referanser til kona Beyoncés forrige album, «Lemonade». Den gang ble flere av 35-åringens sanger tolket som skilsmissetrusler og hint om utroskap.

På ærlig vis adresserer Jay-Z nok en gang mye av det kona angivelig beskyldte ham for på albumet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ekteskapet slo sprekker

Ifølge The Independent åpnet rapperen seg i en ny minidokumentar i forbindelse med albumlanseringen. Der fortalte han om hvordan ekteskapet til Beyoncé nesten raknet, hvordan den tøffe tiden har påvirket dem begge, og hvordan de sammen klarte å bygge opp forholdet igjen.

– Vi bygget et stort, vakkert herskapshus av et forhold, som ikke var bygget på 100 prosent sannhet, og det begynte dermed å slå sprekker. Offentligheten skjønte at noe skjedde, sa Jay-Z, ifølge avisa.

Ryktene om at Jay-Z skal ha vært utro fikk blant annet bein å gå på da det dukket opp en video av Solange Knowles, Beyoncés søster, som angrep svogeren i en heis etter Met-gallaen i 2014.

Til tross for at Beyoncé gikk hardt ut med både utroskapsanklager og trusler om skilsmisse på «Lemonade»-skiva, er paret altså fortsatt sammen.

– Vi nådde et punkt hvor vi måtte si at: «Ok, la oss rive alt ned og begynne på nytt.» Det er noe av det vanskeligste jeg har gjort noensinne, fortalte rapperen.

LES OGSÅ: Røper hvordan hun egentlig møtte kjæresten

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer