Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie:

Stjerneparet er blitt foreldre

Fikk sin andre datter sammen.

BLE FORELDRE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie har fått sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BLE FORELDRE: Iselin Steiro og Anders Danielsen Lie har fått sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har norske Iselin Steiro (33) vokst fram til å bli en svært ettertraktet modell. Hun har stilt opp i kampanjer og reklamer for Valentino, Versace, Gucci, Dolce & Gabbana og Balenciaga, for å nevne noen, og har blant annet også vært avbildet på franske Vogue.

33-åringen ble oppdaget av en talentspeider under en familietur til London i 1999, og kan se tilbake på en rekke store oppdrag.

Privat er hun sammen med skuespiller Anders Danielsen Lie (40), og nå smiler lykken for paret.

Fikk en datter

På sin Instagram-profil avslører nemlig Steiro at de har fått sitt andre barn sammen.

«Dette lille hjertet kom til verden i rekordfart», skriver den nybakte tobarnsmoren, og legger til at den lille kom til verden tidlig tirsdag denne uka.

Under innlegget renner det inn med både lykkeønskninger og likerklikk.

Også Danielsen Lie har delt den glade nyheten med følgerne sine. Han avslører også at paret har fått en liten jente.

«Lillesøster kom til verden i rekordfart klokka 09.11 27. august», skriver han.

Fra tidligere har Steiro og Danielsen Lie datteren Sara som kom til verden i 2015 sammen.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Steiro, foreløpig uten hell.

Modellmamma

Steiro har tidligere åpnet opp til magasinet Stella om det å en dag skulle bli mor - og hvordan hun så på det at hennes eget barn en dag skulle ønske å prøve seg i den harde modellbransjen.

- Om jeg får en datter med modellpotensial, og som ønsker å prøve seg, vil jeg råde henne, som alle andre håpefulle modeller, til å holde seg fysisk og psykisk frisk. Det er en tøff bransje med mye jobbing og reising og lite søvn. Da må man huske på at det finnes andre viktige ting i livet også. Men videregående skole skal gjøres ferdig uansett. Det blir et krav fra meg som mor.

Da hun ble gravid med sitt første barn innså hun at barn ble en veldig organiserende faktor i livet.

- Jeg fikk rett og slett et spark i ræva da jeg ble gravid. Jeg bestemte meg for å kjøre på med modellkarrieren mens jeg fortsatt var ung, før jeg skulle gå i gang med arkitektstudiene for fullt igjen. Jeg innså at grunnen til at jeg hadde tvilt på studiene, handlet om at jeg ikke hadde vært klar for å nedprioritere modellkarrieren som jeg innerst inne har elsket uten å innrømme det, verken overfor meg selv eller andre, sa Steiro til magasinet den gang.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer