Irina Shayk og Bradley Cooper:

Stjerneparet er blitt foreldre for første gang

Fikk et barn for to uker siden. 

BABYLYKKE: Supermodell Irina Shayk og Bradley Cooper ble ifølge People foreldre for to uker siden. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Supermodell Irina Shayk og Bradley Cooper ble ifølge People foreldre for to uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespiller Bradley Cooper (42) og supermodell Irina Shayk (31) er blitt foreldre til sitt første barn.

Ifølge People kom babyen til verden for to uker siden, men det er så langt ikke kjent hvilket kjønn barnet har.

Hverken Cooper eller Shayk har kommentert saken så langt.

Det var imidlertid i november i fjor det ble kjent at duoen ventet sitt første barn sammen. Nyheten kom bare kort tid etter at Shayk gikk på catwalken under Victoria's Secret-showet i Paris - der hun skjulte magen.

Det var en ikke navngitt kilde som røpet nyheten overfor People. Ifølge E! News var Irina «så begeistret» over å vente sitt første barn.

SKULTE MAGEN: Irina Shayk var på forsiden av den prestisjefylte «Swimsuit Edition»-utgaven av Sports Illustrated i 2011, men det skulle gå drøye fem år før hun kom seg på catwalken i Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Rex / NTB Scanpix
SKULTE MAGEN: Irina Shayk var på forsiden av den prestisjefylte «Swimsuit Edition»-utgaven av Sports Illustrated i 2011, men det skulle gå drøye fem år før hun kom seg på catwalken i Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Rex / NTB Scanpix

Vis mer

- Planlegger å gifte seg

Irina Shayk og Bradley Cooper ble først koblet til hverandre våren 2015, ikke lenge etter at de begge hadde gått ut av hvert sitt profilerte forhold.

Supermodellen var tidligere sammen med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (32), mens «The Hangover»-stjernen var i et forhold med den unge modellen og skuespilleren Suki Waterhouse (25).

Selv om Irina og Bradley har vist følelser offentlig flere ganger, har de ikke snakket mye om forholdet sitt. Pressen har likevel skrevet svært mye om romansen deres.

TURTELDUER: Bradley Cooper og Irina Shayk koste seg sammen på Wimbledon i starten av juli i fjor. Foto: Zuma Press / NTB Scanpix
TURTELDUER: Bradley Cooper og Irina Shayk koste seg sammen på Wimbledon i starten av juli i fjor. Foto: Zuma Press / NTB Scanpix Vis mer

Bryllupsplaner

Før jul i 2015 skrev E! News at de to hadde snakket om at de ønsket seg barn sammen, kort tid etter at Daily News meldte at paret hadde blitt samboere.

Tidligere har Bradley Cooper også fortalt i et intervju at han drømmer om å bli far en gang.

- Jeg vil gjerne ha barn. Det er synd at ikke faren min får oppleve å bli bestefar, men han vet at jeg så frem til å bli pappa. Det er det neste steget i livet, sa «American Hustle»-stjernen til magasinet Square Mile i 2014, ifølge E! News.

En rekke medier har dessuten spekulert i om paret planlegger å gifte seg.

I starten av november i fjor skrev E! News at duoen ønsker å ta forholdet et skritt videre med både bryllup og barn.

- De befinner seg på et ekstremt lykkelig sted sammen. De har snakket om ekteskap og barn, har en kilde uttalt til nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer