Dean McDermott og Tori Spelling:

Stjerneparet ble tatt på fersken av sønnen

Kom med pinlig avsløring i podkasten sin.

PINLIG: Stjerneparet Dean McDermott og Tori Spelling ble tatt på fersken av førsntevntes sønn, Jack. Nå forteller Dean om den uheldige hendelsen. Her avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix
PINLIG: Stjerneparet Dean McDermott og Tori Spelling ble tatt på fersken av førsntevntes sønn, Jack. Nå forteller Dean om den uheldige hendelsen. Her avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Dean McDermott (52) kom nylig med en pinlig avsløring i podkasten sin, «Daddy Issues». Der fortalte nemlig 52-åringen, som er gift med skuespiller Tori Spelling (46), at sønnen Jack (20) hadde tatt dem på fersken da de hadde sex.

Det skriver People.

- Da Tori og jeg ble sammen hadde jeg Jack annenhver helg, forklarte Dean, som har sønnen fra sitt tidligere ekteskap med Mary Jo Eustace (57), før han fortsatte:

- En natt fikk han ikke sove, og vi lagde mye støy og ... Jeg kikket bort mot døren og så at dørhåndtaket vridde seg. Jeg hørte det ikke, og jeg bare: «Oi, shit», også kom det inn en lysstripe.

- Hun oser sex

Heldigvis for 52-åringen klarte han å tenke kjapt, og kom opp med en løgn for støyen han og kona lagde.

- Jeg hoppet av og satte meg på enden av sengen. Han (sønnen Jack, journ. anm.) spurte: «Går alt bra pappa?», og jeg svarte: «Ja, jeg hadde bare et mareritt», forklarte Dean videre.

I tillegg til sønnen Jack, har 52-åringen barna Liam (12), Stella (11), Hattie (7), Finn (6) og Beau (2) sammen med Tori Spelling. Til tross for at paret har nok å henge fingrene i med seks barn, ser det ikke ut til å sette en stopper for sexlivet deres, skal vi tro Dean.

- Vi har det hver dag. Det stopper aldri, kona mi er så sexy, uttalte han i podkasten og fortsatte:

- Hun er så helvetes sexy. Jeg ser på henne og hun oser sex.

Utroskapsskandale

Selv om sexlivet til ekteparet er på topp, har det ikke bare vært rosenrødt i forholdet. I 2013 havnet den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen på forsider verden over, etter at Dean innrømmet å ha vært utro mot henne.

Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt parets realityserie «True Tori», hvor seerne fikk følge deres kamp for å redde ekteskapet.

TOK MED HELE FAMILIEN: Tori Spelling tok med hele familien på premieren til Lego-filmen Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Fem år etter utroskapsskandalen, er Tori og Dean fortsatt gift. Dette til tross for stadige overskrifter om alt fra sexavhengighet, alkoholmisbruk og andre vanskeligheter de har møtt på veien.

Nylig fortalte Tori at heller ikke hun synes det er lett å skulle være monogam gjennom et langt ekteskap.

- Virkeligheten er at man er to personer. Jeg føler at vi mennesker, med våre instinkter, har vanskelig for å være monogame, fordi vi er i konstant endring.

- Og dersom man ikke er på samme sted, må man prøve å endre seg på nytt, for å utvikle seg - slik at man ender på samme sted, fortsatte hun, ifølge US Magazine.

Vis mer

Ekteskapsproblemene paret gjennomgikk etter utroskapsskandalen, som for øvrig også ble påstått at var en iscenesatt skandale, ble altså godt dokumentert i realityserien «True Tori». Her ble også deres eget sexliv et tema, da Tori blant annet var bekymret for at hun ikke ville klare å tilby ektemannen nok sex.

Til tross for stadig påståtte kriser i ekteskapet, forteller Tori i podkasten at de to jobber jevnt og trutt med å holde forholdet og lidenskapen ved like, ved blant annet å se mye porno sammen.

Økomonisk krise

Da det tidligere i år ble kjent at 46-åringen var saksøkt av finansselskapet American Express, på bakgrunn av månedsvis med ubetalte kredittkortregninger, var det langt fra første gang parets økonomi var et hett tema.

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant Independent Online, hadde Tori i januar blitt pålagt å betale et skyldbeløp på 90 000 dollar, noe som tilsvarer 765 000 norske kroner.

I 2016 kom det frem at hun skyldte kredittkortselskapet rundt 338 000 kroner den gang. Tidligere samme år fikk familiens økonomi et nytt skudd for baugen, da det kom frem at Dean skyldte over 400 000 kroner i ubetalte barnebidrag til sin ekskone.

Den gang skal situasjonen ha blitt så vanskelig at Tori måtte dekke regningene til Deans ekskone.

- Tori betaler for alt, sa en kilde til Radar Online den gang.

I januar samme år hadde Toris mor, Candy Spelling, uttalt at hun begynner å se seg lei på familiens mange problemer, og at det var hun som betalte regningene for Toris hus, innkjøp av mat og skoleutgiftene til Toris barn.

- Jeg betaler for huset, mat og skoleregningene, men jeg vil ikke betale kredittkortgjelda hennes, sa Candy til Radar Online den gang.

LES OGSÅ: - Lady Gaga er knust over å være «den andre kvinnen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer