BLIR MANN OG KONE: Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Her sammen på rød løper i Mumbai tidligere i sommer. Foto: AFP / NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Her sammen på rød løper i Mumbai tidligere i sommer. Foto: AFP / NTB ScanpixVis mer

Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Stjerneparet bekrefter forlovelsen

- Min store kjærlighet.

Etter flere måneder med spekulasjoner bekrefter stjerneparet Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) omsider at de har forlovet seg.

Det er på Instagram at Jonas og Chopra røper at de har valgt å ta forholdet et steg videre. Begge har oppdatert profilene sine med et identisk bilde av de to - foreviget i sistnevntes hjemland, India.

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

«Opptatt. Med hele hjertet og sjelen», skriver 36-åringen til bildet, mens musikerkjæresten stemmer i:

«Kommende fru Jonas. Hjertet mitt. Min store kjærlighet», skriver han.

- Bra match

Det var i mai at det 25 år gamle ungpikeidolet, først kjent for sin medvirkning i det amerikanske bandet Jonas Brothers, for alvor ble koblet til Priyanka Chopra.

Chopra er kjent som skuespiller, artist og missedeltaker, og har blant annet vært å se i tv-serien «Baywatch».

- De dater og det er helt nytt. De er en bra match og de er begge interesserte i hverandre, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

Duoen skapte riktignok overskrifter allerede i fjor, da de dukket opp sammen på MET-gallaen. Da Chopra gjestet studioet til talkshow-vert Jimmy Kimmel (50) like etterpå, skal hun ha rødmet på spørsmål om deres relasjon.

DUKKET OPP SAMMEN: Det nyforlovede paret viste seg sammen før de ble et par, på den prestisjetunge Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix
DUKKET OPP SAMMEN: Det nyforlovede paret viste seg sammen før de ble et par, på den prestisjetunge Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi skulle sitte ved samme bord, og vi kjente hverandre fra før, så han spurte om vi skulle dra dit sammen. Det endte opp med å funke bra, svarte hun den gang, ifølge E! News.

Spekulasjonsbonanza

Kilder nær paret satte fart på påstander om mulig forlovelse da de to ble observert mens de angivelig valgte ut ringer på eksklusive Tiffany & Co. i New York nylig.

Ifølge People gikk Jonas ned på kne i juli, da Priyanka feiret 36-årsdagen sin i London. Dette har riktignok paret til gode å si noe om.

Forlovelsesnyheten kommer få dager etter at parets venninne, Raveena Tandon (43), visstnok avslørte Chopras forlovelsesring på sosiale medier.

Det var på Instagram at Tandon delte en rekke bilder sammen med Priyanka, der en stor diamant på ringfingeren er godt synlig.

Bildene ble naturlig nok raskt plukket opp av fansen. I kommentarfeltet har det de siste dagene rent inn gratulasjoner inn til Priyanka og Nick, der en bruker blant annet skriver:

- Så de skal virkelig gifte seg?

BRYLLUPSKLARE: Priyanka Chopra og Nick Jonas har vist seg mye sammen de siste månedene. Her fra 16. juli i år. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSKLARE: Priyanka Chopra og Nick Jonas har vist seg mye sammen de siste månedene. Her fra 16. juli i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kryptisk melding

Det var i midten av juli, da regissøren for den indiske filmen «Bharat» kunne meddele at Chopra ikke lenger var en del av hans filmprosjekt, at forlovelsesspekulasjonene først begynte å svirre.

Det gjorde han i en noe kryptisk tweet, som hintet til at noe helt spesielt hadde skjedd mellom Chopra og Jonas.

«Priyanka er ikke lenger en del av filmen, og grunnen er veldig spesiell. Hun fortalte oss det i «the Nick of time» (akkurat i tide), og vi er svært glade på hennes vegne. Team Bharat ønsker Priyanka mye kjærlighet og lykke for livet», skrev han i tweeten.

Med det var det mange som bet seg merke i at regissøren ganske så åpenlyst hintet til at grunnen til at skuespilleren har trukket seg fra filmen har noe med Nick å gjøre.

Nick Jonas var tidligere kjæreste med «Miss Universe»-vinneren Olivia Culpo (26), og er også blitt koblet til Hollywood-skuespiller Kate Hudson (39).

LES OGSÅ: Sykmeldt etter filminnspilling

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Slik setter de fart på romanseryktene

Slik setter de fart på romanseryktene

Punger ut for eget blod

Punger ut for eget blod

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

- Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

- Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

- De kommer ikke til å forlove seg

- De kommer ikke til å forlove seg

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Derfor legger hun modellyrket bak seg

Derfor legger hun modellyrket bak seg

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255