Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Stjerneparet bekrefter forlovelsen

- Min store kjærlighet.

BLIR MANN OG KONE: Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Her sammen på rød løper i Mumbai tidligere i sommer. Foto: AFP / NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Her sammen på rød løper i Mumbai tidligere i sommer. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter flere måneder med spekulasjoner bekrefter stjerneparet Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) omsider at de har forlovet seg.

Det er på Instagram at Jonas og Chopra røper at de har valgt å ta forholdet et steg videre. Begge har oppdatert profilene sine med et identisk bilde av de to - foreviget i sistnevntes hjemland, India.

«Opptatt. Med hele hjertet og sjelen», skriver 36-åringen til bildet, mens musikerkjæresten stemmer i:

«Kommende fru Jonas. Hjertet mitt. Min store kjærlighet», skriver han.

- Bra match

Det var i mai at det 25 år gamle ungpikeidolet, først kjent for sin medvirkning i det amerikanske bandet Jonas Brothers, for alvor ble koblet til Priyanka Chopra.

Chopra er kjent som skuespiller, artist og missedeltaker, og har blant annet vært å se i tv-serien «Baywatch».

- De dater og det er helt nytt. De er en bra match og de er begge interesserte i hverandre, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

Duoen skapte riktignok overskrifter allerede i fjor, da de dukket opp sammen på MET-gallaen. Da Chopra gjestet studioet til talkshow-vert Jimmy Kimmel (50) like etterpå, skal hun ha rødmet på spørsmål om deres relasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer