Beyoncé og Jay Z:

Stjerneparet bekrefter det «alle» har snakket om

- Dette er ekte kjærlighet.

EKTEPAR: Beyoncé og Jay Z feirer i år at de har vært gift i ti år. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Beyoncé og Jay Z feirer i år at de har vært gift i ti år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått ti år siden Beyoncé (37) og Jay Z (48) ga hverandre sine ja, under en privat seremoni i New York.

Torsdag bekreftet sangstjernen ryktene som har svirret den siste tiden, nemlig at stjerneduoen har fornyet bryllupsløftene sine. Det gjorde hun på Instagram.

- I en alder av 36 ble jeg mor til tre. Jeg ammet tvillingene. Jeg fornyet løftene fra bryllupet med ektemannen min gjennom ti år, skrev hun.

«Halo»-sangeren takket samtidig familie, venner og fans for all positivitet og for bursdagshilsnene hun hadde fått to dager i forveien, da hun fylte år.

nettsiden sin delte hun også en rekke bilder som aldri før har sett dagens lys, av livet det siste året, melder US Weekly.

Ifølge nettstedet begynte fansen å spekulere i om de hadde fornyet ekteskapsløftene etter at de i begynnelsen av juni viste en montasje med hjemmevideoer under sin felles turné, «On the Run».

Der var blant annet et klipp som viste de to ansikt til ansikt under det som så ut til å være en intim seremoni med deres tre barn, Blue Ivy (6), Sir og Rumi (1) til stede.

Duoen var begge kledd i hvitt, og scenen sluttet med en melding der det stod: «Dette er ekte kjærlighet».

Utroskapsskandale

Til tross for at superparet nå virker lykkeligere enn noensinne, har ikke samlivet alltid vært en dans på roser.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» i 2016 klarte nemlig popdronningen å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z skal ha hatt en affære med.

Jay Z holdt lenge kortene tett til brystet, men i 2017 bekreftet han at han hadde vært utro, ifølge flere amerikanske medier.

I et større intervju med The New York Times sa han det mange tok som bekreftelse på utroskapsryktene.

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sa han og fortsatte:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap.

LES OGSÅ: Derfor forlot han suksesserien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer