Jennifer Lopez og Alex Rodriguez forlovet:

Stjerneparet avslører forlovelsen

«Hun sa ja», skriver Alex «A-Rod» Rodriguez på Instagram.

FORLOVET: Stjerneparet Jennifer Lopez og Alex «A-Rod» Rodriguez har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Stjerneparet Jennifer Lopez og Alex «A-Rod» Rodriguez har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden fikk Hollywood et nytt stjernepar - popstjerna Jennifer Lopez (49) og tidligere baseballspiller Alex «A-Rod» Rodriguez (43). Natt til søndag ser det ut til at alt ligger til rette for at Hollywood kan få seg et nytt stjerneektepar.

Superstjernene delte nemlig på billeddelingstjenesten Instagram at de har forlovet seg. Begge har delt et bilde av Lopez' hånd - med det som ser ut som en stor diamantring - som hviler seg i Rodriguez' hånd.

Mens Lopez kommenterer bildet med åtte hjerter, skriver Rodriguez «hun sa ja».

Nyheten har blitt hyllet av stjerner som Khloé Kardashian, Rita Ora og Ellen DeGeneres.

- Ja, jeg kan være din forlover, skriver sistnevnte til Lopez.

Kjærligheten later til å blomstre mellom Lopez og Rodriguez, som ofte stjeler oppmerksomheten på den røde løperen. Så seint som i slutten av februar ankom turtelduene Oscar-utdelingen hånd i hånd.

Avslørte forholdet

Etter månedsvis med spekulasjoner bekreftet Hollywood-stjernene at de hadde blitt et par i mars 2017.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Det er liten tvil om at superparet er forelsket. Her fra Vanity Fair-festen i slutten av februar. Foto: AFP/ NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Det er liten tvil om at superparet er forelsket. Her fra Vanity Fair-festen i slutten av februar. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer

Turtelduene ble blant annet observert på romantisk tur på eksotiske Bahamas, der stjernen selv delte en selfie med sin utkårede. Flere kilder var tidlig ute med å fortelle at Jennifer og Alex allerede hadde datet i flere måneder, og at følelsene dem imellom begynte å vokse seg store.

Lopez valgte imidlertid å bryte tausheten om forholdet da hun besøkte Ellen DeGeneres populære talkshow, og avslørte at det var hun som tok initiativ til første date.

Tok initiativ

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skuldra og si hei, fortalte hun i programmet.

DeGeneres tok seg også friheten til å spørre om hvordan det første stevnemøtet til stjerneparet hadde gått, med spesielt fokus på om de hadde tilbrakt natta sammen. Lopez kunne da fortelle at hun ikke var en slik jente.

- Nei. «Mama» sover ikke over på første date, fortalte hun til latter fra salen.

LES OGSÅ: - Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer