«Vikingane»

Stjerneparet avslører bryllupsplaner

Det norske skuespillerparet lar ikke kombinasjonen av jobb og privatliv være en hindring.

ROMANTIKK PÅ JOBB: Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad bor og jobber sammen. Selv om det kanskje ikke hadde vært like enkelt for alle, forteller paret at det går overraskende bra. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
ROMANTIKK PÅ JOBB: Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad bor og jobber sammen. Selv om det kanskje ikke hadde vært like enkelt for alle, forteller paret at det går overraskende bra. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer

(Se og Hør): I februar ble det norske skuespillerparet bestående av Marian Saastad Ottesen (41) og Nils Jørgen Kaalstad (38) foreldre for tredje gang. De fikk en liten gutt, og det var på Instagram at de først offentliggjorde gladnyheten.

Et liv med tre små kan by på utfordringer tilknyttet logistikk, spesielt når man ved siden av å være foreldre er to av landets mest ettertraktede skuespillere.

Onsdag kveld hadde begge dukket opp på Bygdøy i Oslo, der det var duket for premiere på den andre sesongen av «Vikingane» - NRK-suksessen som er solgt til både Netflix og USA. Billettene ble revet vekk av fans, og mange hadde møtt opp for å få et glimt av skuespillerne.

Ikke annerledes

- Nå øker dramaet betraktelig, og det er hevn som står i hodet på jarlen, vitser Kaalstad.

Flere av de store profilene fra serien hadde dukket opp for å feire. Overfor Se og Hør kunne paret avsløre at de forsøker så godt de kan å kombinere småbarnstilværelsen med fulltidsjobber.

- Vi gjør no egentlig ikke annet enn å jobbe og å være med barna. Stort annet strekker ikke tiden til. Vi har heldigvis en flink barnepike som heter Rikke. Hun er helt rå, og passer barna nå, forteller Marian oppspilt.

STORSTILT PREMIERE: Andre sesong av «Vikingane» ble feiret onsdag kveld på Bygdøy, med flammer, dansere og pyro. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
STORSTILT PREMIERE: Andre sesong av «Vikingane» ble feiret onsdag kveld på Bygdøy, med flammer, dansere og pyro. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer

En skulle kanskje tro at man blir lei av hverandre når man både bor og jobber sammen. Duoen kunne likevel avkrefte at det er tilfellet.

- Det er gøy for oss å spille mot hverandre i serien, sier Nils Jørgen.

- Vi blir veldig gode kolleger når vi er på jobb sammen. Egentlig så er det bare veldig hyggelig. Vi to møtte hverandre jo på jobb en gang i tiden, så det er liksom ikke så annerledes, forteller Marian.

Avslører gifteplaner

Både Marian og Nils Jørgen har valgt å være åpne om familielivet med mediene hele veien. På spørsmål om hvordan de klarer å pleie kjærligheten i en hektisk hverdag, svarer de at det ikke er så vanskelig.

- Det å få hverdagen til å gå opp i opp er kjærligheten. Eller, det har blitt kjærligheten, sier Nils Jørgen og ler.

JOBBER SAMMEN: Nils Jørgen Kaalstad (i midten) og Marian Saastad Ottesen (t.h) spiller sammen i TV-serien «Vikingane». Her avbildet med Kåre Conradi. Foto: NRK
JOBBER SAMMEN: Nils Jørgen Kaalstad (i midten) og Marian Saastad Ottesen (t.h) spiller sammen i TV-serien «Vikingane». Her avbildet med Kåre Conradi. Foto: NRK Vis mer

Neste sommer blir det i hvert fall utvilsomt tid til kjærligheten. Overfor Se og Hør kan duoen nemlig avsløre at de skal gifte seg.

- Vi blir mann og kone neste år, og som jeg har sagt til Marian: Det å få barn er egentlig den verste oppladningen til et bryllup, sier han og ler.

Saastad Ottesen har hatt mammaperm den siste tiden, men skal snart tilbake på Nationaltheatret. Kaalstad er på sin side opptatt med en rolle i en serie som kommer på NRK etter hvert.

STOLTE FORELDRE: Marian og Nils med sin lille datter. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum
STOLTE FORELDRE: Marian og Nils med sin lille datter. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Dramatisk

Da paret fikk en sønn i 2011, var det under dramatiske omstendigheter.

Den nyfødte babyen lå en uke på intensiven før noen kunne spå hvordan det hele skulle ende. Heldigvis gikk det bra for den lille familien. I fjor kunne skuespilleren også avsløre privat drama. Hennes to år gamle datter ble syk - mens hun var med på innspilling av nettopp «Vikingane».

Datteren fikk falsk krupp, som ifølge NHI.no er akutt betennelse i området rundt stemmebåndene, som gir en karakteristisk hoste.

- Da var det litt kritisk. Det gikk bra, men det kokte litt noen dager. Det ble jo opplevd som dramatisk for oss, utdyper Kaalstad til Seoghør.no.

Med god hjelp av familien sørget de imidlertid for at den lille var godt passet på, samtidig som innspillingen pågikk.

LES OGSÅ: Susanne Wergeland ble mamma på Halloween