Stjernepar utsetter bryllupet

- Vi har ikke noen planer om å gifte oss for øyeblikket, sier Rachel Bilson.

GÅR MOT BRUDD?: Til tross for at de har vært forlovet i over ett år, har Rachel Bilson ingen planer om å gifte seg med Hayden Christensen. Foto: Stella Pictures
GÅR MOT BRUDD?: Til tross for at de har vært forlovet i over ett år, har Rachel Bilson ingen planer om å gifte seg med Hayden Christensen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerne Rachel Bilson (28) og Hayden Christensen (29) ble beskrevet som et av Hollywoods heteste drømmepar da det i fjor ble kjent at de to hadde forlovet seg.

Men nå tyder ting på at lykken er i ferd med å ta slutt for Star Wars-stjernen Hayden og Rachel Bilson - som er kjent fra såperserien «The O.C».

En kilde nær paret sier til Us Magazine at paret har tatt seg en måned pause fra hverandre, og vil bestemme seg i løpet av et par uker for om de vil satse videre som par.

Ryktene om et brudd ble ikke mindre da Rachel onsdag kom på Hollywoodpremieren til filmen «Take No Prisoners» uten forlovelsesring og avslørte at det ikke blir noe bryllup med det første.

- Det er ingen planer. Ikke i det hele tatt, sier hun til Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sier nei til nakenscener