Patrick Schwarzenegger:

Stjernens «ukjente» sønn stjeler oppmerksomheten

Patrick Schwarzenegger vekker stor interesse i sosiale medier.

KJEKKAS: Den siste tiden er det flere som har fått øynene opp for 25 år gamle Patrick Schwarzenegger. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Den siste tiden er det flere som har fått øynene opp for 25 år gamle Patrick Schwarzenegger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har Katherine Schwarzenegger (29) stjålet oppmerksomheten fra sin berømte far, Arnold Schwarzenegger (71), etter at det nylig ble kjent at hun og skuespiller Chris Pratt (39) har forlovet seg.

Nå blir den 71 år gamle stjernen satt i skyggen nok en gang, etter at flere har fått øynene opp for sønnen Patrick Schwarzenegger (25).

Patrick er nemlig veldig aktiv, og ikke minst attraktiv, i sosiale medier, og på Instagram har han over 1,2 millioner følgere. Han deler glimt fra både hverdagen, humoristiske bilder og bilder fra ulike modelloppdrag.

Familiekjær

25-åringen er nemlig en sjarmør uten like, og det er tydelig at han står både søsknene og foreldrene sine nære.

View this post on Instagram

Flaunt mag

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Flere av innleggene er bilder av Patrick sammen med familiemedlemmer, og han har også lagt ut et forlovelsesbilde av storesøsteren og Chris Pratt.

- Så glad for å se dere begge så forelsket, og for å se at dere lever livet slik dere vil. Jeg vet at kjærligheten mellom dere bare vil vokse, og jeg kan ikke vente med å se familien deres vokse. Jeg kunne ikke bedt om en bedre svigerbror. Elsker dere begge to, gratulerer, skriver han.

KJEKKAS: Den siste tiden er det flere som har fått øynene opp for den unge kjekkasen. Her i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Den siste tiden er det flere som har fått øynene opp for den unge kjekkasen. Her i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GUTTA BOYS: Patrick, Arnold og Christopher i 2012. Foto: NTB Scanpix
GUTTA BOYS: Patrick, Arnold og Christopher i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På Instagram ser det ut til at både modelloppdrag, trening og eventyr preger store deler av livet til 25-åringen, og ifølge IMDb gjør han det også godt som skuespiller.

I fjor landet han sin første hovedrolle, da han ble castet til «Midnight Sun». Her spiller han mot blant andre «Disney»-stjernen Bella Thorne (21). Han har også medvirket i filmer som «Grown Ups 2» og «Stuck in Love».

Patrick får det stadig til å koke på nettet med bildene sine, noe hans berømte far også gjorde blant annet i 2016. Den gang viste han endelig frem sin «hemmelige sønn», Joseph Baena (21), som han fikk med sin tidligere hushjelp Mildred Baena.

SUPERDUO: Patrick sammen med Bella Thorne i 2017. De to har blant annet spilt hovedrollene i «Midnight Sun» sammen. Foto: NTB Scanpix
SUPERDUO: Patrick sammen med Bella Thorne i 2017. De to har blant annet spilt hovedrollene i «Midnight Sun» sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Måtte i terapi

På Instagram la Schwarzenegger ut et bilde av han og sønnen, ikledd tradisjonelle lederhosen, med hver sin øl i anledning Oktoberfest, skrev People.

Det har nemlig ikke alltid vært sånn at Hollywood-stjernen har vist fram sønnen. Historien er turbulent, og sørget for at 71-åringen og ekskona Maria Shriver skilte seg.

I 2015 fortalte Schwarzenegger om det turbulente forholdet, som pågikk mens han fortsatt var gift.

Først 14 år etter at «Terminator»-stjernen og hushjelpen fikk barn sammen, fikk Maria, som den gang var kona, nyss om hendelsen. Det endte med skilsmisse etter et 25 år langt forhold.

- Dette har vært en veldig vanskelig situasjon for familien min. Det var tøft for alle. Men det skjedde og nå må vi finne ut av det, eller hva?, har stjernen tidligere sagt til programleder Howard Stern.

Skuespillerens 21 år gamle sønn skal likevel ha forstått seg på situasjonen.

- Han er flott og skjønner seg på det som skjedde, sa bodybuilderen.

Schwarzenegger og Shriver prøvde parterapi, men dette sørget bare for å forverre situasjonen.

- Terapeuten snakket bare tull, og det var helt mot sin hensikt for vårt fremtidige forhold. Det var Maria som overtalte meg til å gå, og jeg følte jeg måtte siden alt var min feil. Men jeg trenger ikke å gå via noen andre for å forklare meg. Jeg sa unnskyld til Maria og barna, forklarte han i 2015.

Til tross for at terapien ikke fungerte, så klarte eksene, som har barna Katherine (29), Christina (27), Patrick (25) og Christopher (21) sammen, å beholde vennskapet.

LES OGSÅ: - Ting er ikke som før mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer