Luke Perry:

Stjernens ukjente forlovede: - Takknemlig

Takker for støtten.

DØD: Luke Perry (52) er død. Forrige uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Slik ble han en superstjerne. Foto: Fox Vis mer
Publisert

For en drøy uke siden døde den anerkjente skuespilleren Luke Perry. Han ble 52 år gammel, og døde på et sykehus i California etter å ha fått et slag uken i forveien. Legene forsøkte å holde liv i ham så lenge de kunne, men det var nytteløst.

Den siste uken har flere av hans nærmeste hyllet skuespilleren i sosiale medier, med rørende bilder og ord. Hans to barn har blant annet beskrevet ham som en helt, og har ikke lagt skjul på at de syntes han forlot dem altfor tidlig.

Nå forteller forloveden hans, ukjente Wendy Madison Bauer, om tapet av skuespilleren. De to har vært sammen i over 12 år, men har holdt romansen sin relativt privat. De har blant annet bare vært på én eneste rød løper sammen, og delte ikke bilder av hverandre i sosiale medier.

- Beste årene i livet mitt

Likevel er det ingen som kan betvile at paret var svært glad i hverandre, noe hennes nå hjerteskjærende ord beviser. Overfor People forteller hun følgende om tapet:

- De siste elleve og et halvt årene med Luke var de beste i hele mitt liv, og jeg er takknemlig over å ha fått denne tiden med han. Jeg vil takke hans barn, familie og venner for deres kjærlighet og støtte, sier hun til magasinet, og fortsetter:

- Vi har funnet trøst i hverandre og i viten om at livene våre ble preget av en ekstraordinær mann. Han vil bli savnet, sier hun.

TRAGISK: Luke Perry døde på mandag, 52 år gammel. Nå forteller forloveden hans om tapet. Foto: NTB scanpix
TRAGISK: Luke Perry døde på mandag, 52 år gammel. Nå forteller forloveden hans om tapet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Samtidig takker hun for støtten hun og de nærmeste har mottatt fra hele verden den siste uken.

- De utallige, varmende historiene om Lukes sjenerøsitet og godhet har vært en fin kilde for trøst i denne vanskelige perioden, sier hun.

Perry og Bauer giftet seg aldri, og har heller ikke uttalt seg om hvorfor de ikke gjorde det. Når de forlovet seg er også uklart, men de var veldig forelsket i hverandre og bodde sammen i mange år.

- Elsker deg

Sist skuespilleren var gift var i 2003, da han skilte seg fra kona Rachel Sharp. Paret fikk to barn sammen, sønnen Jack (21) og datteren Sophia (18), som i dag er så godt som voksne. De har også uttalt seg om sorgen den siste uken.

«Han var mye for mange av dere. For meg var han alltid bare pappa», skrev 21 år gamle Jack på Instagram.

Jack Perry er profesjonell bryter, og går under navnet Jungle Boy. Bildet han har lagt ut sammen med teksten, er fra en brytekamp der faren står i bakgrunnen og heier på sønnen. De hadde med andre ord et nært bånd, og støttet hverandres interesser.

«Han elsket og støttet meg i alt jeg gjorde, og inspirerte meg til å bli så bra som jeg kunne. Jeg har lært så mye av deg, og hjertet mitt knuses når jeg tenker på alt du ikke kommer til å være til stede for. Jeg kommer til å savne deg hver dag jeg er her på jorda», skrev han, og fortsatte:

«Jeg kommer til å gjøre det jeg kan for å bære din arv videre, og for å gjøre deg stolt. Jeg elsker deg, pappa», avsluttet 21-åringen innlegget.

Teksten minner om den hans søster skrev tirsdag. Hun la, i likhet med broren, ut et bilde sammen med sin avdøde far.

- Det har skjedd mye denne uka for meg. Alt skjer så fort. Jeg kom tilbake fra Malawi akkurat i tide for å være her hos familien min, og de siste 24 timene har jeg fått en overveldende mengde kjærlighet og støtte, skrev Perry.

Datteren fortalte videre at hun setter stor pris på alle de vakre meldingene hun har mottatt det siste døgnet, men at hun ikke har anledning til å svare på dem alle.

LES OGSÅ: Raser mot løgnene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer