Brad Pitt:

Stjernens stikk vekker oppsikt

Hertuginne Kate og prins William satt i salen da Brad Pitts spøk om prins Harry ble lest opp. Slik reagerte de.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Hollywood-stjernen Brad Pitt (56) er i fyr og flamme om dagen. Den siste tiden har Pitt nemlig benyttet anledningen til å vitse om privatlivet sitt.

Natt til mandag var det duket for den årlige BAFTA-utdelingen i London og der benyttet Pitt nok en gang anledningen til å skinne - til tross for at han ikke var til stede under den årlige utdelingen.

Men, denne gangen gikk spøken hans på bekostning av andre og ikke seg selv.

Leste opp tale på vegne av Pitt

Da skuespilleren stakk av med prisen «Beste mannlige birolle», klarte han nok en gang å stjele showet, selv om det var kollega Margot Robbie (29) som fremførte takketalen hans, skriver US Weekly.

- Han begynner med å si: «Hei, Storbritannia. Jeg hørte at du akkurat har blitt singel. Velkommen til klubben». Ønsker deg det beste når det kommer til skilsmisseoppgjøret, startet Robbie Pitts tale med og henviste til Brexit.

LATTER FRA SALEN: Etter at Margot Robbie var ferdig med å lese opp Brad Pitts takketale brøt salen ut i latter. Foto: NTB Scanpix
LATTER FRA SALEN: Etter at Margot Robbie var ferdig med å lese opp Brad Pitts takketale brøt salen ut i latter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter å ha kalt prisen for« veldig betydningsfull», benyttet Pitt anledningen til å takke «Once Upon a Time in Hollywood»-regissør Quentin Tarantino (56), filmprodusentene David Heyman (58) og Shannon McIntosh, samt andre som jobbet med filmen.

- Og Brad sier, ehm, at han skal kalle denne for Harry, fortsatte Robbie mens hun holdt opp trofeet.

- Fordi, ehm, han er veldig spent på å ta den med seg tilbake til USA. Hans ord, ikke mine, la hun til mens salen brøt ut i latter.

Lo av Hollywood-stjernens vits

I salen satt hertuginne Kate (38) og prins William (37), og kameraene var raske til å plukke opp reaksjonene deres på Hollywood-stjernens vits om prins Harry (35).

Kate brøt ut i latter, mens hun kikket bort på ektemannen. Han skal også ha tatt Pitts vits på en særdeles god måte med både applaus og latter.

INGEN SURE MINER: Hertugparet tok imot vitsen om prins Harry på en humoristisk måte. Foto: NTB Scanpix
INGEN SURE MINER: Hertugparet tok imot vitsen om prins Harry på en humoristisk måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad Pitts spøk kommer bare rundt en måned etter at det ble kjent at prins Harry og hertuginne Meghan (38) skal tre tilbake fra sine offentlige roller, samt at de skal dele sin tid på å være i både Storbritannia og Nord-Amerika.

Det skal imidlertid nevnes at det ikke bare var Pitt som spøkte om Harry. Også skuespiller Rebel Wilson (39) benyttet anledningen til å vitse med prinsen da presenterte vinneren av prisen «Beste regissør».

Den svenske Hollywood-stjernen letter på sløret om den kongelige gallamiddagen i «Skalvan» på NRK. Vis mer

Kom med pinlig spøk

Ifølge Metro latet Wilson som om hun hadde glemt navnet på Royal Albert Hall, hvor prisutdelingen fant sted.

- Det er virkelig flott å være her i Royal Andrew, Royal Harry, nei, unnskyld, Royal Philip, i dette rojale palasset, uttalte Wilson.

Wilsons spøk ble derimot ikke tatt like godt imot av hertuginne Kate og prins William, som ikke skal ha laget en eneste mine da prins Andrew (59) og prins Harry ble nevnt.

DRO EN SPØK: Skuespiller Rebel Wilson benyttet også anledningen til å dra en spøk om den britiske kongefamilien. Den ble imidlertid mottatt uten latter fra hertugparet. Foto: NTB Scanpix
DRO EN SPØK: Skuespiller Rebel Wilson benyttet også anledningen til å dra en spøk om den britiske kongefamilien. Den ble imidlertid mottatt uten latter fra hertugparet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De fleste har nok fått med seg at det stormet rundt prins Andrew i høst etter at han gikk ut i et intervju med BBC og benektet anklager om seksuelle overgrep.

Blant andre Virgina Giuffre hevdet at hun skal ha blitt tvunget til å ha samleie med prinsen tre ganger i en periode mellom 1999 og 2002. Prinsens vennskap med den avdøde og overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein ble også rullet opp i pressen og hyppig omtalt i internasjonale medier.

LES OGSÅ: I hardt vær etter sjokkerende avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer