«Glee»-stjernen Naya Rivera er savnet:

Stjernens siste kjente bevegelser

En overvåkningsvideo av den savnede skuespilleren har blitt offentliggjort.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning står for det siste synet av savnede Naya Rivera (33). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mer enn 24 timer har passert siden «Glee»-skuespilleren Naya Rivera (33) forsvant under en båttur. I båten ble 33-åringens fire år gamle sønn funnet sovende, mens Rivera var sporløst forsvunnet.

Siden den gang har politiet i California satt i gang en leteaksjon, men har hittil ikke gjort noen funn.

I går kveld meldte myndighetene at de antar at Rivera er død, og at det dermed går fra å være et redningsoppdrag til å lete etter en død person.

Overvåkningsvideo offentliggjort

Det er ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt.

Fredag har en overvåkningsvideo blitt delt med offentligheten. Videoen viser «Glee»-stjernens aller siste bevegelser.

Det skriver Sky News.

Overvåkningsvideoen ble offentliggjort av politiet etter at et omfattende søk i området, der både dykkere og helikoptre var involvert, ikke lyktes i å finne den 33 år gamle skuespilleren som nå antas å være død.

  • Se videoen øverst i saken!

Siden skuespilleren ble meldt savnet har flere av hennes tidligere kolleger uttrykt sin bekymring over Rivera i sosiale medier. Blant dem «Glee»-kollega Heather Morris (33) som spilte Riveras bestevenn i tv-serien.

FORSVUNNET: Skal ha forsvunnet fra en båt i California. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

- Gud har en plan for alt

I en uttalelse til E! News beskriver Morris det hele som vanskelig, og forklarer at hun fortsatt holder fast ved håpet om at redningsmannskapene skal finne Rivera i god behold.

- Jeg vet at hun i øyeblikk som dette ville ha minnet meg om at gud har en plan for alt, og selv om vi kanskje ikke vet hva den planen er, må vi holde hodet høyt og være sterke, forteller Morris til nettstedet.

BER FOR STJERNEN: Heather Morris nekter å gi opp håpet om at Naya Rivera skal bli funnet i god behold. Her er de to avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix
BER FOR STJERNEN: Heather Morris nekter å gi opp håpet om at Naya Rivera skal bli funnet i god behold. Her er de to avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Glee»-kollega Harry Shum Jr. (38), som spilte rollen som Mike Chang i musikalserien, skriver at han ber for Rivera på Twitter. Mens Chord Overstreet (31), som spilte rollen som Sam Evans i «Glee», skriver følgende:

«Gi kjærlighet og klemmer til de menneskene du kan, mens du kan. Jeg elsker deg. Send alle deres bønner».

«Glee»-skuespiller Damian McGinty (27) skriver på Twitter at han har vondt i magen over nyheten om at Rivera er savnet. Også han ber alle om å be for 33-åringen.

- Hjerteskjærende

«Kongen av Queens»-stjernen Leah Remini (50), som medvirket i filmen «Mad Families» sammen med den savnede 33-åringen, uttrykker også sin bekymring og medlidenhet på Instagram.

«Bare hjerteskjærende. Hadde gleden av å jobbe med Naya, og selv om jobben ikke var den mest lystbetonte, gjorde hun det slik. Hun fikk meg til å le på dager hvor jeg ikke ville le, hun påminnet meg om å være takknemlig for jobb og moroa vi hadde bare ved å sitte sammen, skriver Remini til et bilde av seg selv og Rivera.

«Be for henne, hennes lille gutt og hennes familie», fortsetter hun.

Artist og skuespiller Demi Lovato (27), som for øvrig gjorde en gjesteopptreden i «Glee», deler også et Twitter-innlegg om Rivera.

«Jeg deler ikke Twitter-innlegg ofte, men noen ganger blir Twitter-innleggene mine oppfylt, så la oss sammen manifestere på Twitter at Naya vil bli funnet trygg. Kom igjen alle sammen! La oss få denne energien ut der: De vil finne henne sunn og i live!» skriver Disney-stjernen.

- Bare oss to

Den 63 år gamle skuespilleren Jackee Harry, som jobbet med 33-åringen i tv-serien «The Royal Family», skriver følgende på Twitter:

«Be for fantastiske Naya Rivera. Vi spilte mot hverandre i hennes første tv-serie «The Royal Family», og jeg har sett karrieren hennes blomstre siden. Vær så snill, gud, ikke la hennes liv bli kort», skriver hun til et videoklipp av Rivera fra tv-serien som ble sendt fra 1991 til 1993, da Rivera var mellom fire og fem år.

«Jeg er i full vantro og sjokk akkurat nå når jeg deler dette. Jeg kan fortsatt ikke tro det jeg hører, og jeg håper at dette ikke stemmer», skriver PR-sjef Zack Teperman på Instagram, og fortsetter:

«Jeg er bare trist. Naya Rivera var en av de første jeg hadde æren av å jobbe med. Nekter å tro at dette er sant».

Innlegget inneholder en rekke bilder av Teperman med Rivera.

Like før Naya Rivera forsvant, delte hun et bilde av seg selv og sønnen på Twitter. «Bare oss to», skrev hun.

For bare under en uke siden delte skuespilleren et innlegg på Twitter hvor hun skrev følgende:

«Det spiller ingen rolle hvilket år, omstendigheter eller utfordringer - hver dag du lever er en velsignelse. Gjør det meste ut av dagen og hver dag du er gitt. Du er ikke lovet i morgen».

LES OGSÅ: Fyrer tilbake mot eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer