Cristiano Ronaldo:

Stjernens selfie får kritikken til å hagle

Mener han ikke tar saken på alvor.

FANSEN RASER MOT FOTBALLSTJERNEN: Kritikken mot Cristiano Ronaldo lar ikke vente på seg, etter fotballstjernens selfie. Foto: Skjermdump fra Instagram /NTB scanpix
FANSEN RASER MOT FOTBALLSTJERNEN: Kritikken mot Cristiano Ronaldo lar ikke vente på seg, etter fotballstjernens selfie. Foto: Skjermdump fra Instagram /NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente fotballstjernen Cristiano Ronaldo (33) har fans verden over, men nå kan det se ut til at fascinasjonen for fotballstjernen har tatt en brå vending.

Ifølge Dagbladet var det en smilende fotballstjerne som ankom rettslokalet i Madrid på tirsdag og erklærte seg skyldig i skattefusk. Ronaldo aksepterte en betinget fengselsstraff samt en bot på svimlende 183 millioner norske kroner.

Selv om man skulle tro at det er skattesvindelen som får all oppmerksomheten, er det derimot bildet han publiserte etter møtet i retten som har fått mest kritikk, ifølge Ekstrabladet.

Fansen raser

Ronaldo delte nemlig et bilde på Instagram av seg selv hvor han tar en «selfie» inne i et privatfly - samtidig som nyheten kom om at den argentinske fotballspilleren Emiliano Sala (28) fryktes omkommet etter at et småfly forsvant over Den engelske kanal.

Enkelte reagerer også på at superstjernen flyr nettopp privatfly etter å ha akseptert en svimlende høy bot for å ha unnlatt å betale skatt til fellesskapet.

«Respektløst», «gira på å betale skatten din?» og «dårlig timing» er noen av kommentarene som har strømmet inn under bildet - som i skrivende stund har over 7,4 millioner likerklikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer