<strong>DELER NYTT BILDE:</strong> Supermodellen Ashley Graham avslørte forrige uke at hun venter sitt første barn med ektemannen. Nå deler hun nakenbilde med fansen for å vise frem kroppen. Her med Khloé Kardashian i februar i år. Foto: NTB Scanpix
DELER NYTT BILDE: Supermodellen Ashley Graham avslørte forrige uke at hun venter sitt første barn med ektemannen. Nå deler hun nakenbilde med fansen for å vise frem kroppen. Her med Khloé Kardashian i februar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ashley Graham:

Stjernens nakenbilde setter fyr på nettet

- Akkurat det samme, bare litt annerledes.

Publisert
Sist oppdatert

- For ni år siden i dag, giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet. Det har vært den beste reisen med favorittmennesket mitt i hele verden. I dag føler vi oss velsignet, takknemlige og spente på å feire sammen med vår voksende familie! Gratulerer med dagen, skrev supermodellen Ashley Graham (31) i en kjærlighetserklæring til ektemannen, Justin Ervin (30), i anledning bryllupsdagen deres forrige uke.

Med andre ord avslørte hun på den store dagen at paret venter sitt første barn sammen. Graham og Ervin giftet seg i 2010, og har siden den gang blitt et svært populært par i sosiale medier, hvor de stadig deler spenstige bilder av hverandre.

Gravidavsløringen har i skrivende stund fått over 4,8 millioner likerklikk og nesten 55 000 kommentarer, og nå er det et nytt bilde på 31-åringens Instagram-profil som setter fyr på kommentarfeltet.

- Akkurat det samme, bare litt annerledes, skriver Graham til et bilde hvor hun poserer naken så man tydelig får se strekkmerkene på lårene, hofta og brystene hennes.

Se dette innlegget på Instagram

same same but a little different

Et innlegg delt av A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

- Ekte kvinne

Bildet har på knappe 13 timer fått over en million likerklikk og i underkant av 20 000 kommentarer.

De fleste som har lagt igjen noen ord i kommentarfeltet hyller Graham for ærligheten om hvordan kroppen forandrer seg under graviditeten.

- Jeg elsker deg seriøst for dette. DETTE er hvordan en ekte kvinne ser ut, skriver en.

- Dette er meg, sånn ser jeg ut. Fabelaktig, sterk, vakker og uredd, skriver en annen.

En tredje på sin side takker supermodellen for at hun alltid får andre til å føle seg vel, og påpeker at hun er et sunt forbilde for andre kvinner og unge jenter.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

Lei av å bli hyllet

Slike hyllester skulle man kanskje tro at de fleste setter pris på, men tidligere har stjernen avslørt i et intervju med Fashion Week, gjengitt av The Independent, at hun er lei av å bli hyllet for selvtilliten sin, bare fordi det ikke er forventet at hun skal være stolt.

<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Ashley Graham og ektemannen Justin Ervin venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Ashley Graham og ektemannen Justin Ervin venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ganske slitsomt at jeg alltid må snakke om hvor modig jeg er for å stille opp i bikini bare fordi cellulittene henger utenfor, fortalte hun, og trakk frem det verste spørsmålet hun altfor mange ganger blir stilt.

- «Hvordan fant du selvtilliten til å stille opp i bikini foran fotografene uten å bli retusjert?». Det er det verste spørsmålet. «Jeg har kommet meg over det», svarer jeg da.

Irriterende spørsmål fra pressen til tross, Ashley Graham bruker heller energien sin på den positive effekten modellkarrieren hennes har på unge jenter og kvinner.

Ifølge avisa er dét hennes hovedkilde til motivasjon.

- Vi har alle våre usikkerheter, men man lærer seg å vokse og elske seg selv. Jeg tenker på alle de kvinnene som har fått sine liv endret av å se bilder av meg som poserer selvsikkert til fotografene. Det er derfor jeg gjør det, sa hun.

LES OGSÅ: - De mobbet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer