Erika Jayne:

Stjernens nakenbilde går viralt

Har ikke på seg en eneste tråd.

VISER ALT: Erika Jayne er kjent for å være vågal i klesveien. Nå er det imidlertid et nytt bilde uten klær som får mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
VISER ALT: Erika Jayne er kjent for å være vågal i klesveien. Nå er det imidlertid et nytt bilde uten klær som får mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Girardi (47), bedre kjent som Erika Jayne, har tilsynelatende aldri vært redd for å vise litt hud. Som artist opptrer hun gjerne i svært utfordrende klær, hvor lite er overlatt til fantasien.

Men til tross for at man er vant til å se henne rimelig lettkledd, får hennes nye nakenbilde mange til å sperre opp øynene. Det skal riktignok nevnes at det aktuelle bildet ble delt i juni, men nå går det altså viralt.

På bildet står Erika iført høye hæler, uten en eneste tråd på kroppen ellers. Hun står med baksiden vendt mot kamera, og bakenden er spesielt i fokus.

- Business casual, skriver hun, som om det er det mest naturlige i verden å ha møter naken.

Erika Jayne har over 1,8 millioner følgere på Instagram. I skrivende stund har innlegget hennes fått over 125 000 likerklikk, og kommentarene renner fremdeles inn.

De siste årene har hun blitt en av de mest populære fruene i ovennevnte serie, og privat er hun gift med den berømte advokaten Thomas Girardi (80), som hun giftet seg med i 1999.

Feiret bursdag naken

Erika Jayne er imidlertid ikke den eneste stjernen som har delt dristige bilder med fansen i sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer