Erika Jayne:

Stjernens nakenbilde går viralt

Har ikke på seg en eneste tråd.

VISER ALT: Erika Jayne er kjent for å være vågal i klesveien. Nå er det imidlertid et nytt bilde uten klær som får mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
VISER ALT: Erika Jayne er kjent for å være vågal i klesveien. Nå er det imidlertid et nytt bilde uten klær som får mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Girardi (47), bedre kjent som Erika Jayne, har tilsynelatende aldri vært redd for å vise litt hud. Som artist opptrer hun gjerne i svært utfordrende klær, hvor lite er overlatt til fantasien.

Men til tross for at man er vant til å se henne rimelig lettkledd, får hennes nye nakenbilde mange til å sperre opp øynene. Det skal riktignok nevnes at det aktuelle bildet ble delt i juni, men nå går det altså viralt.

På bildet står Erika iført høye hæler, uten en eneste tråd på kroppen ellers. Hun står med baksiden vendt mot kamera, og bakenden er spesielt i fokus.

- Business casual, skriver hun, som om det er det mest naturlige i verden å ha møter naken.

View this post on Instagram

Business casual.

A post shared by Erika Jayne (@theprettymess) on

Erika Jayne har over 1,8 millioner følgere på Instagram. I skrivende stund har innlegget hennes fått over 125 000 likerklikk, og kommentarene renner fremdeles inn.

De siste årene har hun blitt en av de mest populære fruene i ovennevnte serie, og privat er hun gift med den berømte advokaten Thomas Girardi (80), som hun giftet seg med i 1999.

Feiret bursdag naken

Erika Jayne er imidlertid ikke den eneste stjernen som har delt dristige bilder med fansen i sosiale medier.

Senest tidligere denne måneden fikk hun selskap, den gang av Lindsay Lohan som feiret sin 33-årsdag med lite klær. Og dette valgte hun å dokumentere på bildedelingstjenesten Instagram.

På bildet sitter Lohan på gulvet foran et speil og poserer for kameraet. I teksten under bildet har hun lagt ved to emojier: En rosa sløyfe og en bursdagskake med lys i anledning den store dagen.

Nakenbildet «Mean Girls»-stjernen har lagt ut, har fått mye oppmerksomhet. En rekke Instagram-brukere har lagt igjen både ris og ros i kommentarfeltet under stjernens bilde.

View this post on Instagram

🎀 🎂

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

- Hun er virkelig vakker, lød en av kommentarene.

- Det er din bursdag, og du er hot, skrev en annen.

Det var imidlertid ikke alle som er like begeistret.

- Gå og legg deg, skrev en.

Nå har stjernen stengt kommentarfeltet under det aktuelle bildet.

Tapte veddemål

Tidligere i år gjorde også en mannlig kjendis det samme. Channing Tatum (39) postet i mai et bilde av seg selv hvor han står kliss naken i dusjen og viser frem sin veldreide kropp. Hans edle deler er kun tildekket av hendene.

Årsaken til at Channing har delt nakenbildet med sine over 17 millioner følgere, forklarte han selv i bildeteksten.

- Jeg tapte i Jenga for Jessica Cornish. Taperen (meg) måtte poste et bilde den andre personen (Jessica Cornish) valgte … Fuck my life … Jeg skal aldri spille Jenga med henne igjen, skrev Channing sammen med bildet som kjæresten har tatt av ham.

Kort forklart er Jenga en rekke klosser stablet oppå hverandre, hvor det er om å gjøre å trekke ut en brikke av gangen, uten å få tårnet til å rase sammen.

Kardashian/Jenner-klanen er heller ikke fremmed for å dele lettkledde bilder i sosiale medier. Samtlige av søstrene har gjort det samme, men øverst på lista over hyppighet, troner nok Kim Kardashian (38).

Liker ikke lettkledde bilder

En som ikke setter så stor pris på de lettkledde bildene, er Kims ektemann, rapperen Kanye West (42).

Det kunne «Keeping up with the Kardashians»-stjernen selv avsløre da hun gjestet talkshowdronningen Ellen DeGeneres (61) sitt program i november.

Der fortalte Kim at hun til tider havner i trøbbel med ektemannen hvis hun deler for mange bilder av den lettkledde sorten - da han blir opprørt.

- Det er litt todelt. For han vil at jeg skal være meg selv, føle meg selvsikker og ha det gøy - men samtidig så plager det ham, sa hun, ifølge Daily Mail.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

Videre kunne 38-åringen fortelle at hun føler at hun sitter fast i en syklus der hun har sagt seg enig i å være litt mer konservativ i sosiale medier, samtidig som hun ønsker å vise frem figuren sin - og dermed dele bilder Kanye ikke liker.

- Noen ganger trenger jeg virkelig å legge ut noe hvis jeg føler meg bra eller har trent hardt, så da legger jeg ut noe han blir opprørt over, sa hun.

LES OGSÅ: - Det er mor og søster som bestemmer alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer