UTSATT FOR RAN: Skuespillerparet John Stamos og Caitlin McHugh giftet seg i helgen. Bare timer før bryllupet, oppsto det imidlertid en lei hendelse. Foto: NTB Scanpix
UTSATT FOR RAN: Skuespillerparet John Stamos og Caitlin McHugh giftet seg i helgen. Bare timer før bryllupet, oppsto det imidlertid en lei hendelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

John Stamos har giftet seg:

Stjernens gravide kjæreste robbet få timer før bryllupet

Smykker og diamanter til store verdier ble tatt.

Publisert

(Se og Hør): I oktober ble det kjent at skuespiller John Stamos (54), kjent fra «Under samme tak», hadde fridd til sin 22 år yngre kjæreste Caitlin McHugh (32).

Ifølge en rekke utenlandske medier giftet paret seg i en intim seremoni denne helgen. Bare få timer før «The Vampire Diaries»-stjernen skulle stå hvit brud, oppsto det imidlertid en svært uheldig hendelse.

GIFTET SEG: Selv om John og Caitlin ble utsatt for et ran bare timer før bryllupet, lot de tilsynelatende ikke det legge en demper på feiringen. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Selv om John og Caitlin ble utsatt for et ran bare timer før bryllupet, lot de tilsynelatende ikke det legge en demper på feiringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge TMZ bodde Caitlin på The Beverly Hills Hotel i Los Angeles, da hun plutselig ble ranet for smykker og diamanter til en verdi av 165 000 dollar. Skuespilleren var ikke til stede på rommet sitt da tyveriet skjedde, men var ute på en middag med venner.

Først da Caitlin, som for øvrig venter barn med John Stamos, returnerte til rommet sitt, oppdaget hun at smykkene var borte. Hendelsen skal ha gått sterkt inn på 31-åringen, som umiddelbart ringte forloveden og fortalte om situasjonen.

Han skal ha kommet raskt til unnsetning for å trøste sin kjære.

Saken fortsetter under bildet.

VENTER BARN: John Stamos og kona Caitlin venter sitt første barn sammen. Det kunne duoen avsløre rett før nyåret. Her på SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: John Stamos og kona Caitlin venter sitt første barn sammen. Det kunne duoen avsløre rett før nyåret. Her på SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Smykkene var lånt

Ifølge Us Magazine har politiet så langt ingen mistenkte i saken. Smykkene var imidlertid ikke parets egne, men noe de hadde fått låne fra Johns nære venn, smykkedesigner Neil Lane.

- John er en heldig fyr. Neil og John er supernære venner, og derfor må ikke John betale noe for det som har skjedd. Neil kommer til å låne ham andre smykker og diamanter, slik at denne situasjonen ikke ødelegger for bryllupet, uttalte en kilde til Us Magazine i forkant av bryllupet.

Hverken John eller Caitlin har så langt kommentert tyveriet offentlig.

Us Weekly melder også at parets bryllupsdag forløp som planlagt lørdag. Duoen giftet seg i The Little Brown Church i Studio City i California. Det var for øvrig her tidligere president Ronald Reagan og førstedame Nancy Reagan også giftet seg, i 1952.

Etter vielsen feiret John og Caitlin med bryllupsmottagelse i TV-kjekkasens hjem i Beverly Hills.

Den gravide bruden var iført en lekker, stroppeløs brudekjole med stort tyllskjørt. Brudebuketten bestod av hvite blomster og grønne blader, og hun hadde en glitrende spenne i det mørke, utslåtte håret sitt.

- Lykkelig

Det var via et Instagram-innlegg at John kunne avsløre at han hadde fridd til «The Vampire Diaries»-stjernen. «Onkel Jesse» - som han ble kjent som i «Under samme tak» - fikk også svaret som han hadde håpet på:

«Jeg spurte ... Hun sa ja! ... Og vi levde lykkelig i alle våre dager», skriver han på det sosiale mediet, etterfulgt av en emoji som viser en diamantring.

I asked...she said yes! ...And we lived happily ever after💍

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Selv om duoen jobber med ulike prosjekter hver for seg, har de også jobbet sammen med en kortfilm, «Ingenueish». Da sto John for regi, mens Caitlin befant seg foran kamerane.

John Stamos var tidligere gift med Rebecca Romjin (44) i perioden fra 1998 til 2005. «X-Men» skuespilleren har senere giftet seg på nytt med en annen skuespiller, nemlig Jerry O'Connell (43).

LES OGSÅ: John Stamos legger seg flat etter fyllekjøring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer