Gwyneth Paltrow:

Stjernens gange får nettet til å koke

- Kveldens beste var Gwyneth Paltrow.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid gikk den prestisjetunge Emmy-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Tradisjonen tro var flere av verdens største skuespillere samlet for å bli gjort stas på for fjorårets prestasjoner innen tv-produksjon.

Årets Emmy-pris var den 71. utdelingen i rekken - og berømthetene strømmet som vanlig til den røde løperen hvor de strålte side om side og kjempet om oppmerksomheten fra fotografene.

Den som kan sies å ha høstet mest oppmerksomhet i etterkant av årets Emmy-utdeling, er imidlertid skuespiller Gwyneth Paltrow (46).

46-åringen entret scenen under årets utdeling i en klassisk kjole for å dele ut prisen for årets beste kvinnelige skuespiller innen drama.

Det som derimot har skapt mest blest, er det mange omtaler som Gwyneths Paltrows «merkelige ganglag».

Se video øverst i saken!

Å RØD LØPER: Ekteparet Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow ankom Primetime Emmy Awards i Los Angeles søndag lokal tid. Foto: NTB Scanpix
Å RØD LØPER: Ekteparet Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow ankom Primetime Emmy Awards i Los Angeles søndag lokal tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Twitter koker

På Twitter påpeker nemlig en rekke brukere nå at 46-åringen bevegde seg svært langsomt da hun gikk fram til mikrofonen midt på scenen. Det noe merkelige opptrinnet har skapt store reaksjoner i sosiale medier, og en videosnutt av situasjonen har gått viralt på Internett det siste døgnet.

«Gratulerer til alle som vant Emmy i kveld, men kveldens beste opptredenen er Gwyneth Paltrows gange på vei til scenen», skriver en bruker på Twitter.

«Beklager, beklager, beklager. Jeg må være ærlig. Dette er akkurat slik jeg beveger meg når jeg må på do og ikke vil at noen skal vite at det er et nødstilfelle», skriver en annen.

En rekke internasjonale medier har omtalt saken, deriblant Cosmopolitan, og flere brukere på Twitter har også kommet med humoristiske reaksjoner på stjernas ganglag.

«Denne videoen er kunst. Grasiøs gange, og Brad Falchuk er nok en stolt ektemann», lyder en annen Twitter-melding.

Mange spekulerer nå også på hva skuespillerens forandrede ganglag skyldes - og flere på Twitter mener det kan skyldes produktene 46-åringene bruker fra sitt eget selvutnevnte sunnhetsfirma «Goop» - som blant annet fronter «vaginadamping», som stjernen tidligere har fått sterk kritikk for.

Andre mener at det er mer nærliggende å tro at den noe sære måten å gå på skyldes kjolen Paltrow bærer, som er en vintagekjole fra 1963 fra det eksklusive designmerket Valentino.

KOM SAMMEN: Gwyneth Paltrow kom med ektemannen på årets Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
KOM SAMMEN: Gwyneth Paltrow kom med ektemannen på årets Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok med kjæresten

Gwyneth Paltrow vekket imidlertid også oppsikt i forkant av gårsdagens Emmy-utdeling, da hun troppet opp på den røde løperen sammen med Brad Falchuk (48) - for første gang.

Dette var nemlig parets første opptreden på rød løper sammen siden de ble sammen i 2017. Paltrow var som nevnt kledd i en klassisk Valentino-kjole, mens ektemannen for anledningen hadde på seg en elegant smoking.

Skuespilleren skal ha vært der for å støtte ektemannen, som i år var nominert for beste dramaserie sammen med resten av skaperne av serien «Pose». Paltrow er for øvrig selv aktuell i den nye Netflix-serien «The Politician».

Det er sjelden Gwyneth Paltrow har vist seg på Emmy Awards, men i 2011 var hun til stede på den røde løperen. Den gang vant hun sin hittil første Emmy-pris, for gjesterollen sin som Holly Holliday i tv-serien «Glee».

Paltrow var gift med Chris Martin (43) fra 2003 til 2016, som hun har barna Apple (15) og Moses (13) sammen med. Allerede ett år etter at ekteskapet tok slutt, ble det kjent at Paltrow hadde funnet lykken med Falchuk. Paret giftet seg i 2018.

LES OGSÅ: Avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer