Halsey:

Stjernens forside setter sinnene i kok

Halsey (24) fikk kritikk for å vise kroppshår. Så slo kjendisene tilbake.

FÅR KRITIKK: Sangeren Halsey (24) fikk tyn av fansen etter å ha stilt opp med ubarberte armhuler på forsiden av magasinet Rolling Stone. Nå får hun imidlertid støtte. Foto: Faksimlie fra Rolling Stone, NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Sangeren Halsey (24) fikk tyn av fansen etter å ha stilt opp med ubarberte armhuler på forsiden av magasinet Rolling Stone. Nå får hun imidlertid støtte. Foto: Faksimlie fra Rolling Stone, NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneskuddet Halsey (24) har de siste årene, akkompagnert av mange andre A-kjendiser, gått jevnlig ut mot samfunnets skjønnhetsidealer og normer. Dette inkluderer også det «forventede kravet» om hårfjerning på kvinner.

Nå viser hun nok en gang at vi alle bør omfavne det naturlige. I Rolling Stones' årlige utgave av «The Hot Issue», som utgis hver sommer, fronter nemlig sangeren magasinet med ubarerte og uredigerte armhuler.

Det har (dessverre) ikke gått ubemerket hen hos publikum.

For da Halsey selv delte magasinforsiden på sin egen Instagram-konto, lot ikke de negative kommentarene vente på seg. Flere kritiserte nettopp de ubarberte armhulene, og satte spørsmålstegn ved om «hun i det hele tatt hadde hørt om barberhøvel eller voks».

«Trodde du var millionær, kan du ikke koste på deg litt voks», lyder en av de frekke kommentarene, mens en annen følger opp:

«WTF!! Ingen kvinner klarer å se bra ut med dette. Så mye penger, og du har ikke råd til en barberhøvel, engang?»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer