Jude Law:

Stjernens elleville forandring

Hadde du møtt skuespiller Jude Law på gata, er det ikke sikkert du hadde kjent ham igjen.

FORANDRET: Det er ikke helt lett å kjenne igjen «The Holiday»-stjernen Jude Law. Her er han i Londons gater på nyåret. Foto: Backgrid UK / NTB
FORANDRET: Det er ikke helt lett å kjenne igjen «The Holiday»-stjernen Jude Law. Her er han i Londons gater på nyåret. Foto: Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mange år var britiske Jude Law (48) en av de heiteste skuespillerne i verden - og ikke minst en svært ettertraktet kar blant damene.

De fleste husker nok hans uskyldige «babyface» og blå øyne fra filmer som «The Holiday», «Den talentfulle mr. Ripley» og «Cold Mountain».

Trolig har han mer enn nok å ta seg til også på hjemmebane. I fjor ble han og den 15 år yngre kona Phillipa Coan foreldre til sitt første barn sammen.

48-åringen ser ut til å ha sansen for småbarnstilværelsen, for dette er faktisk hans sjette barn i rekken. Fra før har han nemlig fem barn med tre forskjellige kvinner.

Ny «look»

De siste årene har han blant annet vært å se i «Fantastic Beasts and where to find them», i rollen som Albus Dumbledore. Og det er vel kanskje akkurat den karakteren han ligner mest på - selv om han i filmene spiller den unge, skjeggløse versjonen.

Livet med en liten baby i hus kan nemlig se ut til å ha tæret på den berømte skuespilleren. En rekke paparazzibilder som har blitt tatt av 48-åringen den siste tiden vitner i hvert fall om at Law - i likhet med de fleste andre - ikke akkurat har blitt yngre med årene.

LUFTETUR: Jude Law i luftig svev i nord-London for litt over en uke siden. Foto: MEGA / NTB
LUFTETUR: Jude Law i luftig svev i nord-London for litt over en uke siden. Foto: MEGA / NTB Vis mer

Skuespilleren har anlagt et langt og fyldig, grått skjegg - og det er umulig å ikke legge merke til skuespillerens høye viker. Ja, hadde du møtt Jude Law på gata, er det sannelig ikke sikkert at du hadde kjent ham igjen.

UNG STJERNE: Jude Law var nok manges våte drøm på 1990- og 2000-tallet. Her i «Den talentfulle mr. Ripley» (1999) sammen med Gwyneth Paltrow og Matt Damon (t.h.) Foto: Phil Bray/ Paramount/ REX/ NTB
UNG STJERNE: Jude Law var nok manges våte drøm på 1990- og 2000-tallet. Her i «Den talentfulle mr. Ripley» (1999) sammen med Gwyneth Paltrow og Matt Damon (t.h.) Foto: Phil Bray/ Paramount/ REX/ NTB Vis mer

For stjernen er til stadighet å se i gatene - riktignok i London, der han holder hus med kone og barn. Selv om 48-åringen helt klart har blitt eldre, er han en sporty fyr som tar vare på helsen - og titt og ofte fanger paparazzifotografenes lange linser skuespilleren på joggetur i den engelske hovedstadens gater.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig nå? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Etablert barnefar

Trening og fysisk aktivitet gir som kjent overskudd og energi, noe som nok kan komme godt til nytte for Jude Law. I fjor ble han pappa for hele sjette gang da han og kona Phillipa Coan fikk sitt første felles barn sammen.

De har vært et par siden 2016, og giftet seg i en intim seremoni i London i mai 2019, med bare de nærmeste til stede.

Til tross for at Jude Law er blant verdens mest kjente skuespillere, liker han å leve litt i skyggen. Det tok nemlig en god stund - faktisk flere måneder - før 48-åringen bekreftet at han og kona hadde fått barn.

2006: Her er Jude Law under innspillingen av «The Holiday» for 15 år siden. Foto: Moviestore / REX / Shutterstock / NTB
2006: Her er Jude Law under innspillingen av «The Holiday» for 15 år siden. Foto: Moviestore / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Det gjorde han i et intervju med Jimmy Fallon i september i fjor - uten å røpe når barnet kom til verden, navnet eller kjønnet. Avsløringen kom da Fallon lurte på hva Law hadde brukt tiden på under pandemien.

- Åh! Og på toppen av det hele fikk jeg en baby. Så der har dere det, bekreftet Law.

«The Holiday»-stjernen omtalte familieforøkelsen som «helt fantastisk», og sa at han og kona følte seg velsignet. Han la imidlertid til at det var en uvanlig fødsel på grunn av coronakrisen.

Det skal imidlertid nevnes at fødselen har ligget i kortene for ekteparet. I fjor la Law ikke skjul på at han ønsket seg flere barn.

- Jeg elsker det, så hvorfor ikke? Jeg er veldig heldig som er med noen som jeg er så vanvittig forelsket i. Ideen om å få flere barn ville være fantastisk, fortalte han i et intervju med The Telegraph, og fortsatte:

- Jeg er heldig som er sammen med noen som jeg har det morsommere med enn jeg noen gang har hatt i livet mitt.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Lå med barnepiken

Jude Law har en brokete kjærlighetshistorikk bak seg, og sto for en utroskapsskandale av dimensjoner da han gikk til sengs med barnepiken Daisy Wright i 2005.

På dette tidspunktet var han forlovet med skuespiller Sienna Miller (39). Law gikk ut med en offentlig beklagelse til sin store kjærlighet, men forholdet gikk i knas allerede året etter.

HØYPROFILERT: Jude Law var forlovet med Sienna Miller da han var utro. Her er de på ferie i Mexico i januar 2005. Foto: Shutterstock / REX / NTB
HØYPROFILERT: Jude Law var forlovet med Sienna Miller da han var utro. Her er de på ferie i Mexico i januar 2005. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

I desember fortalte Miller åpenhjertig om Laws eskapader for 15 år siden, og sa i et intervju med Daily Beast at skandalen var så intens at hun sliter med å huske store deler av den.

- Å komme seg ut av senga med det nivået av offentlig hjertesorg, eller å stå foran 800 mennesker hver kveld, er det siste du har lyst til å gjøre.

Miller spilte i musikalen «As You Like It» på West End den gang, og fikk derfor ikke muligheten til å trekke seg tilbake fra rampelyset. Etter at Law beklaget offentlig, skal falkeblikkene rundt paret ha blitt så ille at skuespilleren mentalt blokkerte alt som skjedde.

SJOKK-SERIE: I tv-serien «Temptation Island» drar fire par til en sydhavsøy for å teste forholdet. Vis mer

- Det er seks uker fra den tiden som jeg ikke husker. Jeg har intet minne. Mennesker som besøkte meg sa vi spiste middag, men jeg husker det ikke. Jeg var i en så sjokktilstand av det hele, og det hadde bare så vidt startet. Jeg var bare 23 år, sa hun i intervjuet.

Miller og Law ble sammen igjen i 2009, men skilte lag for godt i 2011. Law har også vært sammen med modellen Samantha Burke, som han har datteren Sophia med. Han har også tre barn fra ekteskapet med skuespiller Sadie Frost (55). De skilte lag i 2003.

I 2015 fikk han en datter med Catherine Harding.

LES OGSÅ: Hastet til sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer