Rihanna:

Stjernens dobbeltgjenger sjokkerer på Instagram

Rihanna er sjokkert over likheten mellom seg selv og hennes dobbeltgjenger på syv år.

HEL LIK: Rihanna er helt sjokkert over likheten mellom seg selv og syv år gamle Ala'a. Foto: NTB Scanpix.
HEL LIK: Rihanna er helt sjokkert over likheten mellom seg selv og syv år gamle Ala'a. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Den 31 år gamle musikeren og entrepenøren Rihanna har kanskje et av de mest kjente ansiktene i verden. Nå viser det seg imidlertid at hun ikke er alene om dette fjeset - da det har dukket opp en syv år gammel jente som sjokkerer både Rihanna og resten av Instagram.

Bildet av den unge jenta Ala'a (7) ble i første omgang delt av moren hennes, Bria Kay, før Rihanna selv ble gjort oppmerksom på det. Hun delte deretter bildet på sin private Instagram-profil, der hun skrev:

«Mistet nesten telefonen min. Hvordan?».

Se dette innlegget på Instagram

almost drop my phone. how?

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

At Rihanna ble sjokkert da hun så bildet er ikke rart. Den unge jenta har nemlig veldig lik ansiktsform som henne, og de to har også samme øyefarge. Mange av Rihannas følgere trodde at hun hadde brukt babyfilteret på Snapchat og delt et bilde av seg selv - og det sier vel sitt.

Rihanna tagget også moren til jenta i bildet. Moren legger regelmessig ut bilder av datteren sin, som for øvrig også jobber som modell for barneklær.

PRIKK LIKE: Det er ikke alltid bare-bare å være prikk lik en kjendis. Her er noen av de villeste dobbeltgjengerne! Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Kjendisene er sjokkerte

Også en rekke høyt profilerte kjendiser fikk øynene oppe for den utrolige likheten mellom de to.

Den amerikanske supermodellen Tyra Banks (45) var én av dem som repostet bildet av Ala'a på sin Instagram-profil, i et forsøk på å identifisere jenta:

«S.O.S Vær så snill hjelp meg med å identifisere Rihannas #freshfireceface mini-me! (Digger deg RiRi)», skrev Banks til bildet.

Banks var derimot ikke den eneste som reagerte. Også rapperen Snoop Dogg (47) la igjen følgende kommentar:

«Når fikk du en baby?»

Skuespilleren Priyanka Chopra (37), på sin side, kommenterte «wow!».

Oppmerksomheten rundt Ala'as utseendet har generert flere tusen følgere til både hennes egen og morens Instagram-konto.

Det er ingen tvil om at Rihanna har funnet noen som kunne vært datteren hennes, og skal vi tro stjernen selv er hun mer enn klar for å stifte sin egen familie. Det avslørte sangstjernen i et intervju tidligere i sommer, hvor hun fortalte at hun ønsker å bli mor «mer enn noe annet i verden».

Vis mer

Forelsket

I samme intervju med magasinet Interview, gjort av skuespiller Sarah Paulson (44), lettet sangstjernen også på sløret om hennes nye kjæreste.

I og med at 31-åringen er en av verdens største stjerner, er det ikke like lett å holde alt for seg selv. De siste årene har hun blitt koblet til forretningsmann og milliardær Hassan Jameel (30), og de to ble blant annet observert sammen på en fest etter Grammy-utdelingen i New York i 2018.

Rihanna bekreftet forholdet til milliardæren i intervjuet med magasinet. På spørsmål om hun er forelsket svarte hun:

- Selvfølgelig er jeg det.

FORELSKET: Kjærligheten blomstrer for sangstjernen Rihanna om dagen. Her er hun avbildet med sin utkårede, Hassan Jameel, på ferie i Italia. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Kjærligheten blomstrer for sangstjernen Rihanna om dagen. Her er hun avbildet med sin utkårede, Hassan Jameel, på ferie i Italia. Foto: NTB scanpix Vis mer

På spørsmål om et kommende giftemål ligger i kortene, var hun derimot mer vag.

- Gudene vet. Vi legger planer og gud ler, ikke sant? svarte Rihanna på spørsmålet.

Ifølge Forbes er familien til Rihannas kjæreste den 12. rikeste familien i Saudi-Arabia, og The Cut melder at Hassan er utdannet i internasjonal økonomi ved Sophia University i Tokyo, og London Business School. Han skal også snakke både engelsk, japansk og arabisk flytende.

LES OGSÅ: Ektemannen raser mot realitykolleger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer