Daniel Sturridge:

Stjernens desperate bønn: - Få tilbake hunden min

Daniel Sturridge (29) hevder at hunden hans har blitt stjålet.

SE TV: Tirsdag la Daniel Sturridge ut en video på Instagram hvor han hevder at noen har brutt seg inn i huset hans og stjålet hunden hans. Video: @danielsturridge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge den tidligere Liverpool- og Chelsea-spilleren Daniel Sturridge har noen brutt seg inn i huset hans i Los Angeles og stjålet flere ting, deriblant hunden hans.

- Hør. Hvis noen vet hvem som brøt seg inn i huset mitt, jeg betaler dere hva som helst. Jeg er blodseriøs. Jeg vil vite hvem som tok tingene mine, hva som har skjedd, hvorfor de tok hunden min og bager fra etasjen oppe, og hva faen som foregår, sier Sturridge i en video publisert på Instagram.

29-åringen viser blant annet fram en knust rute i videoen.

- Hvordan kan du bryte deg inn i et hus i Los Angeles og ta en hund? Er du gal? Vær så snill, finn hunden min. Jeg er blodseriøs. Jeg vil ha hunden min tilbake, fortsetter spissen.

- Ikke selg hunden

I en ny video påstår spissen at noen har tatt to-tre bager og at de har hoppet over gjerdet inn til huset hans.

- Kom tilbake med hunden. Det handler ikke om penger. Kom tilbake, så betaler vi deg for hunden. Ikke selg hunden, vi betaler mer. Kom tilbake til huset, ta med hunden, så organiserer vi det slik du vil. Vi er i Mount Olympus i Los Angeles, sier spissen, som også har publisert adressen sin i videobeskrivelsen.

Sturridge hevder at de var borte fra huset i to timer på mandag, og at innbruddet skal ha skjedd i løpet av de timene.

View this post on Instagram

This is him

A post shared by Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge) on

- Det gir ikke mening, sier Sturridge, som også har publisert et opptak som viser tre personer med hetter på eiendommen hans.

KJENDISHUNDENE: Kjendisene er som folk flest; de elsker dyrene sine. Her er noen av dem som gjør det lille (!) ekstra for sine firbeinte venner. Video: Rød Løper Vis mer

Klubbløs

Engelskmannen forlot Liverpool gratis i sommer etter at det ble klart at han ikke fikk fornyet kontrakten med Champions League-vinnerne.

- Liverpool Football Club har i dag takket Daniel Sturridge og Alberto Moreno for deres fantastiske bidrag for klubben, og vi ønsker dem all mulig lykke i framtida, skrev klubben på deres nettside.

Sturridge signerte for Liverpool i januar 2013 etter at han kom fra Chelsea.

- Daniel har gjort seg fortjent til å bli regnet som et ikon i det moderne Liverpool, tror jeg. Han kom til klubben da vi holdt på å gjenetablere oss selv. Noen av målene han har scoret for klubben var utrolig viktige, sa Liverpool-trener Jürgen Klopp til Liverpools nettside.

Den skadeutsatte spissen har ikke funnet seg en ny klubb per dags dato.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg har bare prøvd å overleve

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer