Fetty Wap:

Stjernens datter (4) døde

Den lille jenta ble bare fire år gammel.

DATTEREN DØDE: Rapperen Fetty Wap mistet nylig datteren. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
DATTEREN DØDE: Rapperen Fetty Wap mistet nylig datteren. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen Willie Junior Maxwell, bedre kjent som Fetty Wap (30), mistet nylig datteren Lauren. Den lille jenta ble bare fire år.

Den tragiske nyheten om Laurens bortgang var det moren, Turquoise Miami, som delte. Det gjorde hun i et hjerteskjærende innlegg på sin egen Instagram-profil søndag. Det melder flere internasjonale medier, blant andre People.

I innlegget var det lagt ved en video hvor lille Lauren svømte rundt og lekte i et svømmebasseng.

Under videoen skrev moren:

«Dette er min fantastiske, vakre, morsomme, livlige, kjærlige, talentfulle, smarte og viljesterke prinsesse, havfrue, vannmann. Hvis du ser dette innlegget når du blar nedover, kommenter eller bare si til deg selv «Jeg elsker deg LAUREN», fordi de sier at sjeler kan føle kjærligheten din #hvilifred».

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

FAMILIEFAR: Fetty Wap med to av sine totalt seks barn. Foto: Skjermdump Instagram
FAMILIEFAR: Fetty Wap med to av sine totalt seks barn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Miami har slettet alle de andre innleggene på profilen sin, og i bioen har hun skrevet: «Beklager, men jeg kommer ikke til å svare på meldinger akkurat nå».

Fetty Wap har i skrivende stund ikke kommentert datterens bortgang.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nå er eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

Familiekjær

Lauren var Miami og Maxwells eneste barn sammen. Sistnevnte har, i tillegg til Lauren, fem andre barn: Aydin (10), Zaviera (6), Khari (5), Amani (5) og Zy (3). Alle har han med forskjellige kvinner.

Forrige helg, da rapperen opptrådte på Rolling Loud musikkfestivalen i Miami, dedikerte han opptredenen til Lauren.

«LoLo - pappa gjorde det for deg i går jenta mi», skrev han på Instagrams historiefunksjon da.

Det er ingen tvil om at Fetty Wap elsker barna sine svært høyt. På farsdagen benyttet han muligheten til å hylle alle barna med en rekke bilder på Instagram.

Under bildene skrev han:

«Hjertet mitt … Det er dem over alt og alle».

Mistet broren

Datterens død ikke det eneste dødsfallet Maxwell har opplevd den siste tiden. I oktober 2020 gikk hans yngre bror, Twyshon Depew, som han omtalte som sin tvilling, også bort.

«Jeg elsker deg lillebror, min tvilling … Hvil i fred. Jeg sviktet deg bror, beklager. Jeg ringer telefonen din og du svarer ikke, og den dritten ringer aldri mer enn tre ganger, men nå går den rett til telefonsvar. Jeg elsker deg lillebror, jeg trodde virkelig jeg kunne få deg ut før jeg måtte skrive et innlegg som dette».

Ifølge NBC New York ble rapperens bror skutt og drept i hjembyen Paterson. Depew ble bare 26 år.

LES OGSÅ: Mistet kreftsyk datter (8 md.)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer