Hollywood-tvillinger:

Stjernenes ukjente tvillingsøsken

Visste du at Hollywood-stjernen Ashton Kutcher har en tvillingbror som lever utenfor rampelyset?

DEN KJENTE BROREN: Ashton Kutcher er et godt kjent fjes. Tvillingbroren hans er imidlertid relativt ukjent. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
DEN KJENTE BROREN: Ashton Kutcher er et godt kjent fjes. Tvillingbroren hans er imidlertid relativt ukjent. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er få som ikke vet hvem tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen (36) er. Olsen-tvillingene fikk sitt gjennombrudd allerede ni måneder gamle i den populære komiserien «Fullt hus», hvor de byttet på å spille familiens søte lillesøster Michelle Tanner.

I 1995, etter åtte år i serien, hadde jentene allerede opparbeidet seg en solid skuepillerkarriere, og de fortsatte å spille i en rekke filmer sammen i etterkant av komiserien.

OLSEN-TVILLINGER: Mary-Kate og Ashley Olsen er etablerte navn i Hollywood. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock
OLSEN-TVILLINGER: Mary-Kate og Ashley Olsen er etablerte navn i Hollywood. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock Vis mer

Søstrene har tjent svært godt på suksessen, og er i dag også kjent for å være klesdesignere, produsenter og forfattere.

Brødreparet Dylan og Cole Sprouse (30) er det nok også flere som har lagt merke til de siste årene.

ZAC OG CODY: Cole og Dylan Sprouse ble verdenskjente tvillinger i Disney-serien. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB
ZAC OG CODY: Cole og Dylan Sprouse ble verdenskjente tvillinger i Disney-serien. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

I begynnelsen av karrieren pleide Cole og Dylan å bytte på å spille samme rolle. I California er det nemlig forbudt for unge skuespillere med lange dager. Derfor kunne Cole jobbe på starten av dagen, før Dylan tok over med den siste halvdelen.

I 2005 fikk de sin egen Disney-serie «The Suite Life of Zack and Cody».

BERØMTE: Her er skuespiller-brødrene Dylan og Cole Sprouse sammen på scenen under et MTV-arrangement i New York i 2008. Foto: NTB Scanpix.
BERØMTE: Her er skuespiller-brødrene Dylan og Cole Sprouse sammen på scenen under et MTV-arrangement i New York i 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det er naturligvis flere tvillingpar i Hollywood, men det er ikke alle som er like godt kjent for omverdenen. Her er noen «ukjente» tvillinger.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (44) er kjent fra en rekke filmer, som «Dude, Where's my Car?» og «What Happens in Vegas».

På privaten er han gift med skuespillerkollega Mila Kunis (39). De traff hverandre på settet til komiserien «That '70s Show» allerede på 90-tallet.

En som står Ashton svært nær, men som har holdt seg helt unna rampelyset, er tvillingbroren Michael Kutcher (44).

Michael er fem minutter eldre enn Ashton, og har vært en viktig støttespiller for stjernebroren opp gjennom årene.

- Han er min aller beste venn, har Ashton uttalt om tvillingbroren.

Tvillingbrødrene stilte nylig opp sammen i et intervju i Paramount+-serien «The Checkup with Dr. David Agus». Her uttalte Michael at han tidvis har syntes brorens kjendisstatus har vært vanskelig.

- Det var øyeblikk hvor jeg så han fikk mye mer oppmerksomhet enn jeg fikk, og det fikk meg til et sted hvor jeg var sjalu. Her er vi, bare en og to i så mange år, og så gjør han enorme ting og blir et navn alle kjenner. Det påvirket meg og min selvfølelse, uttalte han ifølge CT.

Likevel legger Michael til at han innså at Ashton «fortsatt er min bror», og at de er nær hverandre.

Michael lider av tilstanden cerebral parese, og måtte gå gjennom en hjertetransplantasjon som 13-åring. Ashton har tidligere sagt at Michaels sykdom har gjort at han setter mer pris på livet.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

Gisele Bündchen

Den brasilianske skjønnheten Gisele Bündchen (42) er en av verdens best betalte supermodeller. Bündchen giftet seg med fotballspilleren Tom Brady (45) i 2009, men mot slutten av 2022 kunne de annonsere at de har valgt å gå hver til sitt.

Modellen er nok vant med å få mye oppmerksomhet på catwalken og på fotoshoots. I oppveksten måtte hun imidlertid dele rampelyset med hele fem søstre.

Blant dem er tvillingen Patricia Bündchen, som ble født fem minutter etter Gisele.

Scarlett Johansson

Skuespilleren Scarlett Johansson (38), kjent fra filmer som «Hestehviskeren» og «The Avengers», ble også født tvilling. Broren Hunter er tre minutter yngre enn Scarlett.

TVILLINGER: Scarlett og Hunter Johansson har dukket opp sammen på den røde løperen flere ganger. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX / NTB
TVILLINGER: Scarlett og Hunter Johansson har dukket opp sammen på den røde løperen flere ganger. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX / NTB Vis mer

Hunter hadde en rolle i søsterens film «Manny & Lo» i 1996, og det har skjedd flere ganger at søskenparet dukker opp sammen på eventer.

Hunter bruker mye av tiden sin på å jobbe med veldedige organisasjoner og politiske kampanjer, og i 2008 var han en av mange som bidro til at President Obama ble valgt.

UAKTUELT: Jenny Huse har en regel for seg selv; hun ligger ikke med kjendiser, og dette er grunnen. Video: Thea Hope og Jenny Emilie Aas / Rød Løper Vis mer

Rami Malek

Skuespiller Rami Malek (41) imponerte hele verden da han spilte Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody». Han har også gjort stor suksess med serien «Mr. Robot».

Det mange ikke vet er at også denne skuespilleren har en «ukjent» tvilling.

LIKE: Rami og Sami Malek har valgt ulike karriereretninger. Foto: NTB
LIKE: Rami og Sami Malek har valgt ulike karriereretninger. Foto: NTB Vis mer

Mens Rami har en karriere som skuespiller, har broren Sami valgt en helt annen retning. Sami bor nemlig i Los Angeles, hvor han jobber som lærer.

LES OGSÅ: Tre skilsmisser på ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer