«Riverdale»-stjernene:

Stjernenes private liv

Slik er «Riverdale»-casten utenfor TV-skjermen.

«RIVERDALE-STJERNER»: Madelaine Petsch (midten) sammen med «Riverdale»-kollegene Camila Mendes, KJ Apa, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Nå skal førstnevnte ha blitt singel. Foto: Michael Buckner/ TVLine/ Shutterstock/ NTB scanpix
«RIVERDALE-STJERNER»: Madelaine Petsch (midten) sammen med «Riverdale»-kollegene Camila Mendes, KJ Apa, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Nå skal førstnevnte ha blitt singel. Foto: Michael Buckner/ TVLine/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

For fem år siden kom ungdomsserien «Riverdale» på Netflix, og det tok ikke lang tid før serien var på «alles» lepper.

Etter at en tenåring ble myrdet i byen Riverdale, prøver en gruppen tenåringer å avdekke ondskapen som lurer i den tilsynelatende uskyldige byen.

Det er dog ikke bare det som skjer på skjermen som har fanget oppmerksomheten til seerne, men også skuespillernes privatliv.

Særlig kjærlighetslivene til «Riverdale»-casten har holdt fansen interessert.

Det har nemlig vist seg at flere av skuespillerne har hatt romantiske forhold også utenfor settet, og dersom vi skal tro sosiale medier har de også blitt en stor vennegjeng.

Nå nærmer det seg slutten for serien som kommer med syvende og siste sesong i 2023. Se og Hør har derfor laget en oversikt over alt vi vet om skuespillernes privatliv.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt i denne videoen, men skuespillerne fra «Riverdale» må av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Sammen i tre år

I første sesong av ungdomsserien forelsket Cole Sprouse (29) og Lili Reinharts (25) rollefigurer Jughead Jones og Betty Cooper seg i hverandre.

Og da det ble kjent sommeren 2017 at duoen også hadde innledet et forhold utenfor settet, ble oppmerksomheten rundt dem enorm.

Det var lenge spekulasjoner på om de to hadde funnet tonen, og til tross for romantiske paparazzibilder, tok det tid før paret bekreftet forholdet.

Etter tre år som kjærester ble det imidlertid slutt i august 2020.

ROMANSE: Duoen ble blant annet sett sammen på ferie i Hawaii tilbake i 2017. Foto: Splash News / NTB
ROMANSE: Duoen ble blant annet sett sammen på ferie i Hawaii tilbake i 2017. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Åpnet opp om legningen

En uke etter bruddet avslørte Reinhart at hun er biseksuell.

«Selv om jeg aldri har gått ut med det offentlig før, er jeg en stolt biseksuell kvinne», skrev hun på Instagram-story den gang.

ÆRLIG: Lili Reinhart har tidligere fortalt åpent om både legningen sin og depresjon. Foto: Shutterstock / Richie Buxo / NTB
ÆRLIG: Lili Reinhart har tidligere fortalt åpent om både legningen sin og depresjon. Foto: Shutterstock / Richie Buxo / NTB Vis mer

Reinhart har også vært åpen om at hun har slitt psykisk, blant annet i et intervju med magasinet Glamour.

- Depresjon har påvirket meg på så mange måter. Det er noe som aldri forsvinner. Jeg har opplevd depresjon og angst. Ikke konstant, men jeg går gjennom det fremdeles. I perioder føler jeg meg fullstendig umotivert. Jeg har ikke lyst å gjøre noe som helst og jeg stiller spørsmål ved meg selv. Jeg sliter med å håndtere stress, fortalte hun, ifølge Contact Music.

I den svenske Netflix-serien «Kjærlighet og anarki» får vi blant annet får se skuespiller Ida Engvoll i en svært spesiell sexscene. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Nye forhold

Nå kan det imidlertid virke som at Reinhart har funnet lykken igjen med skuespiller Spencer Neville (31), som blant annet er kjent fra serier som «American Horror Story», «Days of Our Lives» og «Ozark».

Paret skal blant annet ha blitt observert tett sammen på musikkfestivalen Coachella i vår, og ifølge en nær venn av Reinhart, som E! News har snakket med, dater duoen.

Sprouse på sin side dater modellen Ari Fournier. Han holder derimot kortene tett til brystet hva gjelder å røpe detaljer om forholdet. og holder

KJÆRESTER: Cole Sprouse og Ari Fournier sammen på rød løper. Foto: AFP / Frazer Harrison / NTB
KJÆRESTER: Cole Sprouse og Ari Fournier sammen på rød løper. Foto: AFP / Frazer Harrison / NTB Vis mer

Duoen ble først koblet til hverandre i mars 2021 da de ble observert mens de holdt hender i Vancouver i Canada. Siden den gang har de bekreftet forholdet på Instagram og delt et knippe søte øyeblikk med fansen.

I sommer har kjæresteparet tatt turen til Hellas og Fournier. I løpet av turen har de delt flere bilder på Instagram.

Kone og barn

I serien får vi også se KJ Apa (25) og Camila Mendes (28) karakterer Archie Andrews og Veronica Lodge forelske seg, men på privaten falt Mendes for en annen i casten.

Nemlig Charles Melton (31) som spiller Reggie Mantle i serien. På et tidspunkt hadde de to også en romanse på skjermen.

Kollegene begynte å date i 2018, men etter et år kom det frem at de hadde skilt lag. To år senere ble de igjen sett sammen, da de forlot et middagsselskap i Meltons bil, ifølge Fanbolt.

Paret ble sist fotografert sammen i mars da var de i New York. Mendes og Melton har hittil ikke bekreftet forholdet.

Apa på sin side har i motsetning til sine «Riverdale»-kolleger både giftet seg og fått barn. I fjor kom den hyggelige nyheten om at han og kona Clara Berry fikk en liten gutt med navn Sasha Vai Keneti Apa.

Nå kan det virke som at skuespilleren ønsker å trekke seg tilbake fra rampelyset. Han sa nemlig i et intervju med US Weekly at han ønsket å flytte til New Zealand hvor han vokste opp.

- Jeg skal tilbake [til New Zealand]. Ja, 100 prosent. Jeg skal tilbake i år, sa Apa, og la til at han håper å få overtalt kona til å flytte dit permanent.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Anklaget for overgrep

Det er imidlertid ikke bare kjærlighetslivene til firkløveren som har skapt overskrifter de siste årene.

Både Reinhart og Sprouse har vist et tydelig engasjement i demonstrasjoner mot rasemotivert vold, og sistnevnte ble faktisk arrestert da han deltok i en demonstrasjon i Santa Monica i California i 2020.

Dette er ikke den eneste gangen «Riverdale»-stjernen har hatt trøbbel med politiet.

I juni 2020 ble Sprouse beskyldt for seksuelt overgrep av en anonym Twitter-bruker som hevdet å ha blitt overfalt av Sprouse på en fest i 2013.

Ifølge E! News er Sprouse ikke den eneste som skal ha blitt utsatt for slike beskyldninger. Også hans kolleger Reinhart, Apa og Morgan skal ha fått samme beskyldninger.

Sprouse og Reinhart gikk begge ut på Twitter for å avkrefte anklagene, og la vekt på hvor skadelig falske beskyldninger kan være.

Brudd og graviditet på samme tid

Det er ikke bare den kjente firkløveren som har gjort seg bemerket utenfor skjermen, også deres medskuespillere Madelaine Petsch (27), som spiller Cheryl Blossom, og hennes kjæreste i serien Vanessa Morgan (30), som spiller Toni Topaz, har blitt populære blant fansen.

I tillegg til å spille «Queen Bee» og leder av cheerleader-laget er Petsch svært opptatt av kropp og kosthold. Hun har flere ganger snakket om sin veganske diett som hun har hatt mer eller mindre siden hun var et barn.

- Folk elsker å stille meg til veggs og spørre om morsmelk er vegansk. Jeg kommer ikke til å gå inn på det engang, sa skuespilleren i et intervju med Elle.

NY SERIE: «Skam»-stjerna Josefine Frida er aktuell i den nye danske dramaserien «Dopamin». Alle åtte episodene legges ut på Discovery+ torsdag 31. mars. Video: Discovery+ Vis mer

Hun fortalte også at hun i liket med Cheryl ikke liker å bli tvunget til å holde på med bare et prosjekt eller en ting.

Når det kommer til kjærlighetslivet har Petsch blitt koblet til den amerikanske fekteren Miles Chamley-Watson (32), men ingen av dem har hittil bekreftet forholdet.

Morgan på side har sønnen River (1) sammen med basketballspilleren Michael Kopech (26). Alt har imidlertid ikke gått på skinner for den lille familien.

GIFT: Vanessa Morgan og Michael Kopech giftet seg i 2020. Foto: PaPhotos / NTB
GIFT: Vanessa Morgan og Michael Kopech giftet seg i 2020. Foto: PaPhotos / NTB Vis mer

Sommeren 2021 ble det kjent at paret ventet barn sammen, men kort tid etterpå kom sjokknyheten om at Kopech hadde tatt ut skilsmisse.

E! News meldte den gang at 24-åringen søkte om skilsmisse før de offentliggjorde gravidnyheten. Bruddet kom nok overraskende på mange ettersom de bare syv måneder i forveien hadde gitt hverandre sitt ja.

Skuespilleren døde

Selv om mange av overskriftene rundt «Riverdale»-casten har handlet om kjærlighetslivet deres, var det særlig en nyhet mange ble triste av å lese.

I 2019 døde nemlig Luke Perry, som hadde rollen som Archies far Fred Andrews, bare 52 år gammel.

Her er Luke Perry (fra høyre) sammen med Lili Reinhart, Madchen Amick og KJ Apa. Foto: MediaPunch / REX / NTB
Her er Luke Perry (fra høyre) sammen med Lili Reinhart, Madchen Amick og KJ Apa. Foto: MediaPunch / REX / NTB Vis mer

Ifølge TMZ døde skuespilleren av det rettsmedisinere beskrev som et «massivt hjernesalg».

Flere av Perrys tidligere «Riverdale»-kolleger delte en siste hilsen etter den triste nyheten. En av dem som delte sin kondolanse i sosiale medier var Reinhart.

«Jeg finner det vanskelig å forstå at han ikke lenger vil være rundt oss og gi lange klemmer og dele sin visdom og vennlighet med oss. Jeg tenker på familien hans. Barna hans. Jeg ber for at de skal komme seg gjennom dette og finne fred gjennom dette vanskelige tapet», skrev hun på Twitter.

Drepte moren sin

«Riverdale»-fansen ventet i måneder på å se hvordan serien ville hylle Perry i første episode av sesong 4, og mange lurte på hva som skulle bli hans karakter Freds siste øyeblikk i serien.

Det endte med at Fred ble påkjørt og drept av Jeffery Augustine, som ble spilt av gjesteskuespiller Ryan Grantham (24).

Her er Ryan Grantham i rollen som Jeffery Augustine. Foto: Skjermbilde / Netflix
Her er Ryan Grantham i rollen som Jeffery Augustine. Foto: Skjermbilde / Netflix Vis mer

Det var imidlertid ikke bare i TV-serien at Grantham var en drapsmann. Han ble nemlig dømt for drapet av sin egen mor forrige måned.

Barbara Waite ble funnet drept i hjemmet sitt i april i 2020. 24-åringen hadde skutt moren sin i ryggen mens hun spilte piano. Senere gikk Grantham til politiet og tilsto drapet.

LES OGSÅ: Ivana Trump er død: - Jeg er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer