Rikke Gajda:

Stjernenes norske stylist: - Har vært tøft

Norske Rikke Gajda sto plutselig uten jobb da coronakrisen rammet Hollywood.

DRØMMEJOBB: Norske Rikke Gajda har muligens en jobb mange misunner henne for. Hun er nemlig en favoritt blant kjendiser når det kommer til hår-styling. Video: Rød Løper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg må bare passe på håret jeg har liggende her med farge, så det ikke blir lilla, sier den norske frisøren Rikke Gajda (29), når Se og Hør ringer henne over videoappen FaceTime.

Det er gått sju år siden hun pakket sakene og flyttet over dammen til USA. I dag er hun kjent som en ettertraktet stylist i Hollwood, med flere verdensstjerner på kundelista.

Når vi tar kontakt med Gajda denne måneden, er det løshåret til ingen ringere enn «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (23) hun fikler med.

- Kylie har mange langhårede frisyrer om dagen, forklarer 29-åringen.

Stengte ned

I likhet med resten av verden stoppet hverdagen opp for Gajda da coronapandemien først brøt ut i mars. De påfølgende månedene sto hun nesten uten jobboppdrag, og hadde plutselig masse ledig tid.

Nordmannen benyttet derfor like greit anledningen til å fullføre et gründerprosjekt hun har hatt gående en stund, Gash Hair - sitt eget hestehale-løshårmerke. Nevnte Kylie Jenner har benyttet seg av nordmannens produkter et par år allerede, og neste steg er å gjøre løshåret tilgjengelig for alle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer