Stjernenes mest avslørende antrekk

Hollywood er fullt av vakre kvinner, og noen går lengre enn andre for å sikre seg oppmerksomhet.

SEOGHØR.NO: Når de internasjonale stjernene viser seg offentlig, går det tilsynelatende ofte sport i å vekke emst mulig oppmerksomhet.

Da popstjernen Rihanna (26) dukket opp på CFDA Fashion Awards i New York mandag, sjokkerte hun i en gjennomsiktig kjole laget kun av finmasket nettingstoff og Swarovski-krystaller.

«Diamonds»-sangeren er langt fra den første stjernen som har vist frem brystene i én eller annen grad.

Se flere «puppe-stunt» i videoen øverst i saken!

NESTEN NAKEN: Rihanna er vant til å sjokkere i sexy antrekk og musikkvideoer, men overgikk seg selv på CFDA mandag. Foto: Stella Pictures
NESTEN NAKEN: Rihanna er vant til å sjokkere i sexy antrekk og musikkvideoer, men overgikk seg selv på CFDA mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Formulle Kim Kardashian (33) hadde visst lagt igjen BH'en i USA da hun og Kanye West hygget seg i Paris før bryllupet sitt nylig.

Supermodell Kate Moss (40) gikk for samme luftige look på en butikkåpning i fjor høst, mens Miley Curys (21) var enda dristigere på Halloween-fest en måned senere.

Andre stjerner har derimot vist frem mer enn de trolig hadde tenkt. Blitz-regn fra fotografer er et kjent fenomen for mange kjendiser, men både Abbey Crouch (28) og Jordin Sparks (24) har glemt dette når de har valgt BH-løse antrekk til den røde løperen.

LES OGSÅ: - Ikke gjør dette, jenter!