«Moulin Rouge! The Musical»:

Stjernene strømmer til premieren

- Har godt av å komme oss ut i finstasen.

BARNEFRI: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide var blant dem som dukket opp på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum
BARNEFRI: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide var blant dem som dukket opp på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CHATEAU NEUF (Se og Hør): Onsdag kveld er store deler av den norske kjendiseliten samlet på Chateau Neuf i hovedstaden i forbindelse med premieren på «Moulin Rouge! The Musical».

På den røde løperen strømmer stjernene til, og på gjestelisten står blant andre Inger Lise Rypdal (73), som kunne avsløre at hun hadde store forventninger til kveldens premiere.

- Nå er jeg veldig spent, og jeg gleder meg på deres vegne. Det er en fantastisk forestilling, så hvis de har fått til det her nå, blir det så gøy. Jeg så oppsetningen i London for noen måneder tilbake, og så har jeg jo sett filmen da – som de fleste sikkert har.

Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

Også Merete Lingjærde (61) og ektemannen var blant dem som hadde tatt turen til Chateau Neuf i forbindelse med premieren.

- Forventningene er enorme. For alle oss som driver med dans og musikal, så er jo live musikal en drøm. Det er klart at filmen er genial – den er helt fantastisk. Og det er fantastiske folk med her også.

Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

Skuespiller Janne Formoe (48) gledet seg stort til kveldens forestilling. På den røde løperen, ble hun også akkompagnert av datteren Felicia (18) som skulle se forestillingen for første gang.

Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg gleder meg skikkelig mye. Jeg tror det blir helt fantastisk, og gleder meg til å se hele ensemble. Jeg har sett forestillingen mange ganger, og jeg har med datteren min som jeg oppdaget ikke hadde sett den før, noe jeg syns var litt flaut som mor, men nå skal vi se den i kveld.

Artist Trine Rein (52) kom i motsetning til Janne Formoe, helt uforberedt til premieren.

Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg må innrømme at jeg ikke kjenner til forestillingen i det hele tatt. Jeg kommer med helt åpent sinn, og bare gleder meg til å ha en hyggelig kveld. Jeg er spent, og det er deilig å sitte i salen å bli underholdt innimellom også.

Atle Pettersen (33) og kona Cathrine Eide (33) hadde tatt seg en velfortjent «date night» i forbindelse med onsdagens premiere. Til Se og Hør kunne Pettersen fortelle at han hadde store forventninger til kvelden.

Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg har hørt rykter om at dette er veldig, veldig bra. En forrykende forestilling. Jeg har aldri hatt noe forhold til sceneversjonen, så jeg er veldig spent.

- Hvordan tror du de har det foran en så stor premiere, du som har stått på scenen selv?

- Jeg vet de er veldig spente, og så føler de at de er klare. De føler de har kontroll. De skal ut og bare rive ned huset … men det er nok noen sommerfugler som bobler opp rett over oss her i garderobene.

Atle er en busy mann for tiden med mange jern i ilden.

- Får du sett ham i det hele tatt, Cathrine?

- Nei, det blomstrer ikke mest hos oss på høsten, men sånn har det alltid vært. Og det er veldig gøy å sitte på sidelinjen å se Atle få gjøre det han elsker år etter år. Men nå er jeg hjemme med en liten en da, så det er litt forskjell fra tidligere. Så jeg kommer sikker til å savne deg, sier hun lattermildt til mannen.

GÅR BRA: Oskar Westerlin tar utfordring og må vise hva han har på brukskontoen sin. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Duoen er enige om at en alenekveld blir bra.

- Det er veldig flott. Vi gjør det jo ikke så ofte, så når vi først gjør det så blir det liksom litt sånn ekstra. Så det er veldig fint. Deilig, mener Atle.

- Vi er flinke til hverdagene når hun er i seng , så da er det hygge med Netflix og chill. Og det passer oss veldig bra. Men vi har godt av å komme oss ut i finstasen for vi blir fort komfortable hjemme, utdyper Cathrine.

Tok med kjæresten

Lilli Bendriss (77) kom sammen med Shad Tabine (48). Tabine og Bendriss har lenge hatt et av-og-på forhold, men til Se og Hørs reporter, kunne Bendriss røpe at de nå har funnet tilbake til hverandre.

- Vi er kjærester nå. Vi har kjent hverandre i åtte år, litt «on and off, avslørte Bendriss.

Foto: Henriette Eilertsen.
Foto: Henriette Eilertsen. Vis mer

Tabine kunne også legge til at paret var på en liten date for kvelden, og at han skulle kjøpe popkorn til sin kjære Lilli.

Jan Thomas (56) og kjæresten Harlem Alexander (35) var selvskrevne gjester på kveldens røde løper.

- Jeg elsker musikken og kostymene. Jeg har hørt rykter om at de skal synge på norsk, og det blir veldig spennende. Vi skal nynne med - på engelsk.

Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer