Stjernene strålte under nattens MTV Video Music Awards

Kim Kardashian viste frem vektreduksjon på 32 kilo i en sexy minikjole med dristig utringning.

SEXY STJERNER: Beyonce, Kim Kardashian, Heidi Klum og Britney Spears fikk hodene til å snu på den røde løperen. Foto: Broadimage
SEXY STJERNER: Beyonce, Kim Kardashian, Heidi Klum og Britney Spears fikk hodene til å snu på den røde løperen. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag (norsk tid) var flere av verdens største artister samlet i Madison Square Garden i New York for å hylle hverandre under MTV Video Music Awards.

Den prestisjefylte utdelingen regnes for å være et av de mest uforutsigbare og minneverdige showene i løpet av hele året, både når det gjelder opptredener og antrekk.

Den røde løperen byr ofte på mye hud, elleville kreasjoner og hysterisk tilbehør. 

Hvem kan vel glemme Lady Gagas (30) kjøttkjole fra 2010 eller Britney Spears (34) og Justin Timberlakes (35) matchende denim-antrekk i 2001?

Se alle kjendisene ankomme festen i bildekarusellen under: Kim Kardashian (35) var en av stjernene som fikk mest oppmerksomhet denne kvelden.

Det er bare åtte måneder siden hun fødte sønnen Saint, og realitystjernen har kvittet seg med 32 kilo, ifølge UsWeekly.com.

I en tettsittede minikjole i svart skimmer med en dristig utringning viste hun stolt frem sine flotte former da hun sammen med ektemannen, Kanye West (39), ankom den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT FRØKEN: Kim Kardashian veier i dag 55 kilo etter at hun har jobbet hardt for å kvitte seg med de 32 kiloene hun la på seg under sitt siste svangerskap, skriver UsWeekly. Foto: Afp
FLOTT FRØKEN: Kim Kardashian veier i dag 55 kilo etter at hun har jobbet hardt for å kvitte seg med de 32 kiloene hun la på seg under sitt siste svangerskap, skriver UsWeekly. Foto: Afp Vis mer

- Det er ikke lett å komme tilbake i form igjen. Jeg var så sjalu på kvinner som bare la på seg 11 kilo og hadde disse små søte babymagene, og så noen uker etter fødselen ser de akkurat ut som de gjorde før. Men sånn er det ikke for meg, delte hun på appen sin tidligere denne måneden, ifølge nettstedet.

Via en beintøff diett og hard trening er Kim nå tilbake i knallform, og Kanye var tydelig stolt av sin flotte frue der han geleidet henne forbi fans og presse som alle ville ha en bit av henne.

TURTELDUER: Kanye West og Kim Kardashian var i strålende humør og virket svært forelsket da de stod side om side i blitzregnet. Foto: Reuters
TURTELDUER: Kanye West og Kim Kardashian var i strålende humør og virket svært forelsket da de stod side om side i blitzregnet. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Husker du disse MTV VMA-skandalene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer