RØD LØPER: F.v: Hollywood-stjerne Nina Dobrev, Greenday, sangeren Charli XCX og det svenske stjerneskuddet Zara Larsson.   Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: F.v: Hollywood-stjerne Nina Dobrev, Greenday, sangeren Charli XCX og det svenske stjerneskuddet Zara Larsson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernene strålte på den røde løperen under MTV EMA

Søndag kveld går MTV Europe Music Awards av stabelen i Nederland.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld går MTV Europe Music Awards av stabelen i Rotterdam i Nederland.

Den gjeve prisutdelingen, som arrangeres for 23. gang, tiltrekker seg hvert eneste år noen av musikkbransjens største artister og sørger alltid for et spektakulært show.

Kvelden startet med at feststemte stjerner skled ned den røde løperen utenfor Ahoy Arena og viste frem sine svindyre designerantrekk til presse og elleville fans.

Under årets MTV EMA er det superstjernene Justin Bieber og Beyonce (35) som ligger an til å stikke av med flest priser. De er begge er nominert i fem kategorier hver.

Hakk i hæl finner vi den britiske sangfuglen Adele (28) med fire nominasjoner, mens artister som Rihanna (28), Drake (30), Kanye West (39), Ariana Grande (23) og The Weeknd (26) alle er nominert i tre kategorier. 

Saken fortsetter under bildet.

SELFIE: Jaden Smith tok seg tid til å hilse på fansen og stite gledelig opp på bilder. Foto: Rex Features
SELFIE: Jaden Smith tok seg tid til å hilse på fansen og stite gledelig opp på bilder. Foto: Rex Features Vis mer

Det var Bruno Mars som fikk æren av å sparke hele showet i gang etterfulgt av gruppa DNCE - hvor den tidligere «Jonas Brother»-musikeren, Joe Jonas (27), er vokalist.

Bandet fremførte to sanger, blant annet hiten «Cake by the Ocean».

Prisutdelingen ledes av sangeren Bebe Rexha (27), som rettet en spesiell hyllest til den legendariske artisten Prince, som gikk bort i april, bare 57 år gammel.

- Vi kommer alltid til å savne deg, ropte hun fra scenen til stor applaus fra salen.

Saken blir oppdatert!

PÅ SCENEN: Amerikanske Bruno Mars underholdt publikum. Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Amerikanske Bruno Mars underholdt publikum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Se de norske stjernene på Se og Hørs Kjendisgalla

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer