Stjernene som sa nei til «Pearl Harbor»

Det kunne vært noen helt andre enn Ben Affleck, Josh Hartnett og Kate Beckinsale i hovedrollene!

KUNNE VÆRT: Matt Damon (t.v.) og Kevin Costner (t.h.) var begge tiltenkt roller i Pearl Harbor, men takket nei. Ashton Kutcher prøvespilte for rollen som piloten Danny, men den gikk til Josh Hartnett. Foto: NTB Scanpix
KUNNE VÆRT: Matt Damon (t.v.) og Kevin Costner (t.h.) var begge tiltenkt roller i Pearl Harbor, men takket nei. Ashton Kutcher prøvespilte for rollen som piloten Danny, men den gikk til Josh Hartnett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2001 kom Hollywood-krigfilmen «Pearl Harbor» på kino, og den tar for seg angrepet på den amerikanske marineflåten Pear Harbor på Hawaii 7. desember 1943 - hendelsen som markerte USAs inntog i andre verdenskrig.

I hovedrollene finner vi kjekkasene Ben Affleck (43) og Josh Hartnett (37), og britiske Kate Beckinsale (42). 

Men ifølge den amerikanske nettsiden Fame10 kunne det ha vært noen helt andre Hollywood-kjendiser som hadde spilt krigsheltene - dersom skjebnen ville det annerledes.

Kevin Costner (61) ble tilbudt rollen som James H. Doolittle (1896 - 1993), men takket nei og rollen gikk videre til Alec Baldwin (57). Charlize Theron (40) var egentlig tiltenkt rollen som sykesøster Evelyn Johnson, men takket nei. Det samme gjorde Gweneth Paltrow (43), og det endte til slutt med at britiske Kate Beckinsale fikk rollen.

En klassiker i drama-sjangeren

Ashton Kutcher (38) prøvespilte for rollen som den kjekke piloten Danny Walker, men det var til slutt Josh Hartnett som stakk av med rollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.