TRENDSETTER: Har noe først blitt oppdaget av Oprah, tar det ikke lang tid før andre følger etter. Foto: All Over Press
TRENDSETTER: Har noe først blitt oppdaget av Oprah, tar det ikke lang tid før andre følger etter. Foto: All Over PressVis mer

Stjernene på vill husjakt

Det er ikke dårlig for en liten by å få Oprah Winfrey, Julia Roberts og Michael Jackson som innbyggere. Men alle er ikke like fornøyde.

SEHER.NO: Etter at den amerikanske visepresidenten Dick Cheney gjorde luften over byen St. Michaels, Maryland til flyfri sone, har tettstedet fått stor oppmerksomhet blant de største stjernene, kan Boston.com fortelle.


Byen har nå blitt svært ettertrakted for store stjerner som vil gjøre alt for å slippe den konstante surringen av paparazzi-helikoptre, og stjerner som Oprah Winfrey (52) og Julia Roberts (39) har allerede vist interesse for kystbyen. "Pretty Woman"-stjernen har visstnok sett på flere hus ved stranden.


En skulle tro at beboerne i en liten by som dette ville vært henrykte over å få kjendiser i nabolaget, men slik er det ikke for alle.


Det ser nemlig ut at forbudet mot å fly over byen ikke bryr paparazzien noe særlig. Forrige uke bodde popkongen Michael Jackson (48) på et av byens fineste hoteller, og mange av beboerne klaget da over økt flytrafikk.


- Kanskje helikoptrene ikke har noe med ham å gjøre, men om han får et hus her, hvor lang tid tar det da før resten av verden finner ham og oss?


LES OGSÅ: Mirakuløst comeback


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.