Stjernene hyllet våren

Våren er her. I hvert fall hos Marc Jacobs.

MOTE: Både Demi Moore og Ashton Kutcher fulgte spent med under visningen. Foto: Stella Pictures
MOTE: Både Demi Moore og Ashton Kutcher fulgte spent med under visningen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
"Jeg elsker å ta en hverdagslig ting og gjøre den til det vakreste, mest luksuriøse du har sett!"

Ordene er den amerikanske moteguruen Marc Jacobs (43) sine. Han er en av verdens mest populære designere, nettopp på grunn av hans evne til å skape luksus med hendene.

Nå viser han vårmoten 2007! Klikk her for å se bildene!

Etter han gikk ut av anerkjente Parsons School of Design i New York på 80-tallet, har den stolte, homofile karen blant annet blitt kåret til Årets kvinnedesigner av høyt respekterte The Council of Fashion Designers of America.

Jacobs er elsket og forgudet av store navn og fashionistas. Vi kan jo bare nevne skuespillerinnen og popstjernen Jennifer Lopez, moteglade Nicole Richie, krydderjenta Victoria Beckham og skuespillerinnen Lindsay Lohan.

I 1992 var det Marc som startet grunge-bølgen i moteverdenen. Mannen har også  blitt kjent for sine overdimensjonerte plagg, subbeside frakker og skjørt, vide bukser og røffe plagg med svært elegante detaljer.

Denne uken fikk den elskede og hyppig kopierte designeren vise frem hvilke krumspring han planlegger for våren 2007.

Se bildene fra motevisningen under Olympus Fashion Week til høyre - og se alle superstjernene som nektet å gå glipp av det hele!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer