Axl Rose og Mickey Rourke:

Stjernene er ikke til å kjenne igjen

Nytt bilde får fansen til å reagere.

DRASTISK FORANDRING: Det var som reagerte et bilde av skuespiller Mickey Rourke og vokalist Axl Rose fra en nylig boksekamp begynte å florere i sosiale medier. Foto: Twitter/
DRASTISK FORANDRING: Det var som reagerte et bilde av skuespiller Mickey Rourke og vokalist Axl Rose fra en nylig boksekamp begynte å florere i sosiale medier. Foto: Twitter/ Vis mer
Publisert

Den amerikanske Guns N`Roses vokalisten Axl Rose (56) og skuespiller Mickey Rourke (66) ble nylig observert sammen på en boksekamp i Staples Center.

Bildet som ble publisert av de to kameratene har vekket stor oppsikt blant fansen, og florerer i sosiale medier. Det er spesielt på Twitter at flere har ytret sine meninger.

«Nei, det her er ikke to pensjonerte skolelærere som venter på barnebarna sine for å se en danseoppvisniing, mens mennene deres parkerer bilen. Det her er Mickey Rourke og Axl Rose på en boksekamp», skrev John Cardillo, programleder for Amerika Talks Live, i et Twitter-innlegg.

Skuespiller Amanda Abbington har også fått med seg det oppsiktsvekkende bildet, og skrev følgende i et Twitter-innlegg:

«Mickey Rourke og Axl Rose. Eller onkel Arthur og tante Jean som jeg kaller dem».

«De ligner på to enslige kvinner som er blitt lesbiske etter å ha sett «Orange is the new black», én gang», skrev en tredje Twitter-bruker.

STOR FORSKJELL: Her er Axl Rose (f.v) avbildet i 2006 og Mickey Rourke i 1989. Foto: NTB Scanpix
STOR FORSKJELL: Her er Axl Rose (f.v) avbildet i 2006 og Mickey Rourke i 1989. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mislykkede operasjoner

Det er ikke til å stikke under en stol at de to stjernene har forandret seg drastisk gjennom årenes løp. Rourke på sin side har lenge vært åpen om at han har hatt fikset på utseendet ved hjelp av operasjoner.

Skuespilleren har hatt store roller i en rekke suksessfulle actionfilmer som «Sin City», «Iron Man 2» og «The Expendables».

Men de siste årene er det ikke bare 66-åringens prestasjoner på lerretet som har skapt overskrifter. Han har nemlig fått vel så mye oppmerksomhet på grunn av utseendet sitt.

Page Six har tidligere hevdet at Rourke bygger opp ansiktet sitt på nytt, etter stadig å ha figurert på lister over mislykkede plastiske operasjoner.

I fjor delte 66-åringen et bilde på sosiale medier etter en neseoperasjon.

- Kort tid etter neseoperasjonen med Dr. Dhir. Nå er jeg «pen igjen» (lol)... Har en operasjon igjen. Jeg vet ikke hvilken dag det er. Jeg har ikke en gang innsett at operasjonen er ferdig, skrev Rourke på Instagram sammen med dette bildet:

Fikset opp etter skader

I sine yngre dager var Rourke en av Hollywoods største skjørtejegere, og i tillegg til skuespillerkarrieren gjorde han det også stort som amatørbokser. Han hevder flesteparten av operasjonene han har gjennomgått er for å fikse tidligere skader etter den tøffe sporten.

- Jeg har brukket nesen to ganger, og operert den fem ganger, i tillegg til en operasjon av et knust kjevebein, har han fortalt til Daily Mail.

- Jeg måtte ta brusk fra øret mitt for å gjenoppbygge nesa, og så har jeg hatt et par operasjoner for å skrape ut brusk fordi arrvevet ikke leget seg riktig. Det meste har jeg gjort for å prøve å reparere ansiktet mitt på grunn av skader etter boksingen, men jeg dro til feil fyr da jeg skulle fikse fjeset, la han til.

Fremdeles jobber 66-åringen hardt i helsestudio for å holde seg i form, og han deler titt og ofte bilder fra øktene med fansen på Instagram.

Vold og våpen

Guns N`Roses vokalisten Axl Rose er heller ikke fremmed for å skape overskrifter i media, dog ikke for sine plastiske operasjoner. Rose har vært en del av rockebandet siden 1985, og i 2016 ble han også vokalist i AC/DC.

Livet til rockestjernen har ikke akkurat vært en dans på roser. Han giftet seg med modellen Erin Everly (53) i 1990 i den beryktede kasino- og skandalebyen Las Vegas. Dessverre skulle det vise seg å bli et vanskelig ekteskap, og Everly søkte om skilsmisse kun en knapp måned etter giftermålet.

Paret bestemte seg for å gi forholdet en ny sjanse da Everly ble gravid, men da de mistet sitt ufødte barn, påvirket det Rose hardt. Det hele endte med at paret ble skilt i 1991.

Flere internasjonale medier har også omtalt forholdet som svært turbulent. I et åpenhjertig intervju til People, har Everly tidligere fortalt at hun ble utsatt for vold. Hun skal angivelig ha blitt slått.

Videre hevdet Everly at hun en dag nådde bristepunktet, og måtte komme seg unna.

- Jeg trodde ikke jeg kunne overleve mentalt noe lenger. Jeg døde på innsiden. Ved døren snudde jeg meg og sa «jeg vil du skal se på meg, for du kommer aldri til å se meg igjen», sa hun.

Anklagelser om vold er ikke det eneste som har blitt skrevet om rockestjernen. Under et intervju med Rolling Stone i 1989 ble det beskrevet av musikkjournalisten hvordan Rose hadde lagret en maskinpistol av typen Uzi bak en sofa, og et håndvåpen av et mindre kaliber «var i nærheten».

En rekke eiendeler lå knust i leiligheten Rose disponerte på det tidspunktet.

- Jeg er ikke paranoid. Jeg har selv valgt å leve slik. Det er komfortabelt, sa han om våpeninteressen.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen «American Pie»-stjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer