NOT HOT: Hverken Donatelle Versace, Britney Spears eller Courteney Love ser spesielt superstjerne-aktige ut i sine bikinier.
NOT HOT: Hverken Donatelle Versace, Britney Spears eller Courteney Love ser spesielt superstjerne-aktige ut i sine bikinier. Vis mer

Stjernene er hvem-som-helst i bikini

Ikke la deg skremme av de blodtrente og retusjerte. Nyt sola slik du er, som disse stjernene....

Stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Er du lei utallige oppslag om bikinifine kjendiser

Har du fått nok av tipsene om hudpleie-behandlinger og produkter du trenger for å få huden til Eva Longoria eller kroppen til Gisele Bündchen?

Kanskje du rett og slett er en av dem som gruer seg til sommeren, for da må man kle av seg og takket være alle de lekre kjendisbildene som florerer i motebladene, så føler man seg litt ekstra hvit, kvapsete og ille til mote?

Ja, da kan du i så fall kose deg med disse bildene! (Det kan du i grunnen, uansett!)

Se bilder av flere "bikinifine" stjerner lenger ned!

Selv verdens vakreste superstjerner har av og til litt mage, love-handles eller cellulitter, og de er slettes ikke så radmagre, faste og rynkefrie som magasinbildene skal ha en til å tro.

I tillegg kan man da trøste seg med at disse stjernene gjerne har egen kokk, personlig trener, stylist, shopper og assistent, derfor har de, til forskjell fra deg og meg, ingen unnskyldning for ikke å se perfekt ut.

Så glem kropp, passform, skrubb og selvbruning, gi deg selv et ekstra selvtillits-boost med disse bildene, sleng på deg bikinien og kom deg ut i sommersola!

LES OGSÅ: - Hvem er best i bikini

Se bilder av "bikinifine" stjerner nedenfor:

SKINN OG BEIN: For kort tid siden var Nicole Richie kun skinn og bein i bikini. Not hot.!Heldigvis la hun på seg da hun ble gravid med datteren Harlow. Foto: All Over Press
NYTER SOLA: Liv Tyler ser ikke mye ut som en superstjerne, men driter i det her hun sitter og nyter sommersola. Foto: All Over Press
UHELDIG: Vanligvis så perfekte Jennifer Aniston var litt uheldig med bikinibuksen på dette bildet. Foto: All Over Press
SLAPT ER USEXY: En slapp bikinitruse som denne Nicky Hilton har på seg her er ikke spesielt sexy. Foto: All Over Press
FORMFULL: Mischa Barton fikk tyn for å være for tynn under innspillingen av "The O.C". Nå får hun tyn for at hun er for feit. Vi synes hun ser nokså normal ut vi da. Foto: All Over Press
OGSÅ FORMFULL: Når man tenker Elisha Cuthbert ser man gjerne for seg den übersexy datteren til Jack Bauer i "24", men også hun ser helt "vanlig" ut til vanlig.
MAMMAKROPP: Catherine Zeta-Jones er en av Hollywoods største superstjerner, men som de fleste andre kvinner som har fått barn, så synes det på kroppen hennes.
GRAVID?: Det har lenge versert rykter om at Britney Spears er gravid. Og på disse bildene ser hun faktisk gravid ut....
SKREKKELIG: Amy Winehouse i minimal bekledning er ikke et spesielt vakkert syn. Spis mer mat jente! Foto: All Over Press
IKKE FLAU: Britiske prinsesse Beatrice er ikke flau over sin formfulle figur, og ser ut som de fleste andre britiske kvinner.
OVER KANTEN: Magen til Lily Allen henger over bassengkanten, men vi tviler på at hun bryr seg noe særlig.
SEXY: Tidligere nakenmodell Kelly Brook har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy. Hadde du trodd det hvis du traff henne på stranden?
SUPERMODELL: Jerry Hall er riktignok blitt eldre, men at dette tidligere var en av verdens største supermodeller er kanskje litt vanskelig å se?
SLAPP MAGE: Courtney Love burde heller satset på badedrakt...
NORMALT MED MAGE: Selv unge stjerner som Lindsay Lohan ser nokså normale ut når de går på stranden.
CELLULITT: Popstjernen Pink er som kjent treningsnarkoman, og har en kropp mange ville misunt henne. Men også hun får cellulitter.
NOT HOT: Prinsesse Stephanie av Monaco var en gang i tiden en av verdens mest ettertraktede ungkarskvinner, men resultatene av hennes harde livstil synes godt på kroppen.
BIKINIMISS: Selv smellvakre Sienna Miller går på en bikinimiss en gang i blant, her er den i ferd med å falle av.
IKKE SÅ FAST: Sharon Stones rumpe er sikkert verdt millioner, men man kan vel ikke si at den er særlig annerledes enn alle andre rumper?
BLOTTER: Blotting er kun for nudister Anna Kournikova!
RUMPEMISS: En beinete rumpe i g-streng er heller ikke spesielt appetittvekkende. Her vist av Lara Flynn Boyle.
NORMAL: "King Kong"-stjernen Naomi Watts ser også helt normal ut i bikini.
UTRENT: Courtney Cox Arquette har som de fleste mødre liten tid til å trene og bedrive hudpleie, tross sin superstjernestatus.
MOTEDRONNING: Motedronningen Donatella Versace ser ikke helt ut som sitt sedvanlige glamorøse selv i denne rosa bikinien.
SUPERMODELL: Ville du trodd at dette var en av verdens største supermodeller? Heidi Klum.