Foto: Monica Hansen
Foto: Monica HansenVis mer

Stjernene elsker sexy Monica!

Hollywood-kjekkasene faller som fluer for sexbomben fra Tjøme.

Se video og stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske modellen Monica Hansen (30) gjør for tiden stor suksess i USA.

Skjønnheten fra Tjøme har blant annet posert for en rekke internasjonale blader, som Playboy og FHM. I tillegg er hun den eneste norske som har hatt en rolle i suksess-serien "Baywatch".

Her hjemme er Hansen imidlertid kanskje mest kjent for sine mange kjendiskjærester.

Sexbomben skal nemlig ha datet flere av Hollywoods kjekkeste menn, deriblant Leonardo DiCaprio, Enrique Iglesias, skuespiller James Wilder, Vincent Young fra "Beverly Hills 90210" og Bob Marleys sønn - Rohan Marley.

Se flere bilder av Monica og hennes "erobringer" lenger ned!

Tidligere i sommer innrømmet hun overfor tv2.no at hun også har datet et av medlemmene i rockegruppa Mötley Crue. I tillegg har hun datet komiker Kristian Valen.

For tiden er imidlertid blondinen involvert med en helt annen barsking - nemlig Pamela Andersons ekskjæreste, supermodell Marcus Schenkenberg (40).

Og ifølge skjønnheten er Schenkenberg alt hun ønsker seg av en mann, inkludert en meget habil elsker, skriver Her og Nå.

– Han er en god elsker. Han er veldig jordnær, kjær og kosete. Men samtidig veldig mandig og en meget god elsker, har Hansen uttalt til ukebladet.

De to traff hverandre for flere år siden, og har hatt nær kontakt de siste årene, men det var først etter sommerferien at følelsene skal ha blomstret opp mellom de to.

Hansen er for tiden bosatt i New York, men pendler månedlig mellom "the Big Apple" og Los Angeles. I tillegg er hun stadig hjemme i Norge.

Blant annet var hun hjemme i forbindelse med innspillingen av Madcons siste musikkvideo "Liar", der også venninnen Triana Iglesias har en sentral rolle.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Han er en meget god elsker!

Se musikkvideoen til "Liar" med Monica Hansen nedenfor:Se flere bilder av Monica og hennes "erobringer" nedenfor: 

NORSK: Monica ble koblet opp mot komiker Kristian Valen i 2005.
SUPERSTJERNEN: Det verserte lenge rykter om at Monica og "Titanic"-stjerne Leonardo DiCaprio hadde funnet tonen.
POPSTJERNEN: Enrique Iglesias skal ha datet Monica før han traff tennisbabe Anna Kournikova.
BEVERLY HILLS: Vincent Young var tidligere stjerne i suksess-serien "Beverly Hills 90210". Han og Monica skal også ha hatt et forhold i sin tid.
SKUESPILLER: Tjømejenta skal ha vært på date med skuespiller James Wilder.