PÅ LANSERING: 1980-talls sangeren Sinitta tok turen da Nina åpnet sin første butikk i London,  Foto: All Over Press
PÅ LANSERING: 1980-talls sangeren Sinitta tok turen da Nina åpnet sin første butikk i London, Foto: All Over Press Vis mer

Stjernene elsker norske Nina

Nina Naustdal har stor suksess i London med sine juvelbesatte luksuskjoler.

Publisert
SEHER.NO: I barndommen tegnet Nina Naustdal kjoler hjemme på kjøkkenbordet i Oslo. I dag designer hun eksklusive, juvelkjoler for internasjonale stjerner.

- Etter studiene reiste jeg rundt i verden, da jeg fikk øynene opp for moteindustrien, sier Naustdal til Seher.no.

Nina studerte design på moteskolen Esmod i Oslo og begynte etter dette å jobbe som modell. Her følte hun ikke at hun var kreativ nok, og gikk videre til å designe smykker og kjoler. I mai i år åpnet hun sin første haute couture-butikk i London. 

- Det har vært vanskelig å slå gjennom i London, men jeg elsker å utfordre meg selv. Kolleksjonen min er unik og jeg visste den ville få mye oppmerksomhet.

Naustdals couture-kjoler er overstrødd med Swarovski-krystaller, og koster fra 35 000 kroner til over en halv million kroner! Kundene er de som har litt ekstra å rutte med, blant annet Fergie fra popgruppen «Black Eyed Peas», og «Hollyoaks»-stjernen Emma Rigby.

Nina bor delvis i Monaco og London sammen med ektemannen, sine tre barn, Leah (4), Alexa (2) og Noah (7 mnd) og syv Chihuahuaer.

- Jeg er i Norge rundt fire ganger i året. Jeg reiser mye og livet mitt er veldig travelt og hektisk, men jeg elsker det slik, forteller Naustdal.

Etter butikksuksessen i London er designeren i gang med å lansere en bryllupskolleksjon, og en «Ready To Wear»-kolleksjon for vår og sommer 2012.

- Jeg håper å utvide og gjøre Nina Naustdal til et internasjonalt merke. Jeg håper også å kunne designe sko, interiør og parfyme. Jeg ønsker å bli en respektert designer i den internationale moteverdenen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjolen er tidløs 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer